Masterchef 2019 live video Pro TV. Surpriza de proporţii a noului sezon

Începe școala, începe și MasterChef. Pro TV a anunțat premiera noului sezon al emisiunii MasterChef, cooking-show „resuscitat” după o pauză de doi ani. RomaniaTV.net vă ţine la curent cu cele mai importante momente ale show-ului culinar.

09 sept. 2019, 10:41
Masterchef 2019 live video Pro TV. Surpriza de proporţii a noului sezon

MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobișnuită pentru Pro TV a unui show „de forță”.

De văzut când va debuta și noul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, cooking show-ul Antenei 1, care în mod tradițional este programat lunea și marțea, de la ora 20.00.

MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul șase, difuzat 2017. Atunci emisiunea a fost mutată din fața Chefi la Cuțite după numai patru ediții.

Masterchef 2019 live video Pro TV. Șorțul de aur nu este pentru oricine!”, spune Chef Joseph Hadad. Sezonul acesta, jurații MasterChef vor premia concurenții care pregătesc farfurii excepționale, care îi lasă fără cuvinte, cu acest șorț. Fiecare jurat are la dispoziție un șorț de aur pe care să i-l ofere pe loc concurentului care îl impresionează cel mai tare. Cu acest șort, concurenții vor ajunge direct în bucătăria MasterChef, unde 18 concurenți se vor lupta pentru premiul în valoare de 50.000 de euro. Una dintre cele mai îndrăgite etape ale show-ului revine în acest sezon: fiecare concurent va trebui să facă propriul drum inițiatic cu gheridonul până în fața juraților, care vor analiza absolut fiecare detaliu de pe farfuria din fața lor.

Oameni cu experiențe și caractere diferite, veniți din toate colțurile României, dar și din străinătate sunt pregătiți să se prezinte în fața juraților și să-și demonstreze abilitățile, pasiunea și talentul pentru preparate de top. „Va fi un show care va depăși toate așteptările. MasterChef va fi cu totul diferit de ce a fost până acum. Abia aștept să vă convingeți de lucrul acesta și sunt tare mândru că sunt unul dintre cei trei jurați.”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Doar cei mai buni, cei cu determinare vor reuși să ajungă în bucătăria MasterChef. Preparatele trebuie să ne cucerească încă de când vor intra cu gheridonul.”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“MasterChef va transmite multă energie și emotie în acest sezon. Te va ține cu sufletul la gură. Dezamăgiri, lacrimi, dar și momente inedite vor face parte din meniu și nu vor fi uitate. Pentru unii dintre concurenți, MasterChef înseamnă o nouă viață.” a declarat Cosmin Tudoran.

Masterchef 2019 live video Pro TV. Povestea tristă a lui Chef Hadad

Este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România, proprietarul a două localuri de top din Capitală şi planuri mari de viitor. De diseară îl puteţi vedea în noul sezon al emisiunii MasterChef, de la Pro Tv. Joseph Hadad are o mulţime de secrete atât în bucătărie, cât şi în viaţă. Puţini îi ştiu drama vieţii: soţia i-a murit de cancer în urmă cu 12 de ani, iar el a rămas cu trei copii.

Chef Joseph Hadad (59 ani) este un artist absolut în gastronomie şi se numără printre cei mai renumiţi bucătari de la noi. S-a născut în Israel, la Haifa, şi a făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian, fără a intui că, peste ani, va deveni el însuşi un mentor în domeniu. Are o carieră frumoasă în domeniu, începută în 1996 în România, însă în spatele zâmbetului său se ascunde o dramă cutremurătoare. În 2007, Joseph Hadad şi-a pierdut jumătatea, femeia care i-a dăruit trei copii. Gila a murit de cancer la numai 42 de ani, după o luptă grea cu necruţătoarea boală. 

”Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, ne-a mărturisit Chef Hadad, care a luat-o de la capăt după moartea soţiei lui. Despre drama lui a mai vorbit şi la TVR 2, în iulie, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare. 

Alături de colegii lui, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran, de la „MasterChef”, emisiune care va fi difuzată de luni până joi, de la 22.30, la PRO TV

“Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”, i-a dezvăluit Chef Joseph Hadad, prezentatoarei Iuliana Marciuc la ”Destine ca-n filme”. Joseph Hadad şi-a luat asupra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Se consideră vinovat pentru că ştiindu-se ocupat cu munca, nu a mers cu ea la doctor şi regretă enorm, A cheltuit sume importante pentru a o trata, a vândut apartamentul, însă nu a reuşit. După 3 ani de tratamente, corpul femeii a cedat. 

“Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, a mai spus Hadad. Azi este mândru de cei trei copii ai lui: Dor, băiatul său cel mare, are 27 de ani, şi a studiat Afaceri şi calculatoare. Daniela este în Berlin, are 22 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază Design comercial, iar fiica cea mică, Lipaz, are 15 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti.

Noua provocare, aceea de a face parte din emisiunea MasterChef, este specială pentru el: va putea descoperi şi „şlefui” talente. Îşi aminteşte cu plăcere că el a ales calea gastronomiei, ghidat de tatăl său. 

”Pe când eram adolescent, iar tata a simţit că am o anumită chemare spre această meserie, mi-a dat un sfat simplu, dar extrem de eficient şi convingător: Yossy (cum mi se spune în familie), nu ştii niciodată ce va fi în lume, război, secetă, săracie, dar dacă te faci bucătar, sigur nu vei muri de foame. Mi-a intrat în cap şi m-a convins pe loc, astfel că la 16 ani m-am şi înscris la şcoala de bucătari, cu visul de a deveni cel mai bun. Astăzi simt şi sunt convins că m-am născut pentru asta, gastronomia e misiunea vieţii mele. În cei peste 40 de ani de activitate, mi-am hrănit continuu pasiunea pentru gastronomie şi mintea, creând zi de zi. Imaginaţia mea e în continuă mişcare când vine vorba de reţete şi da, la multe dintre ele există un mic secret, care nu are întotdeauna legătură cu ingredientele”, ne-a spus celebrul bucătar.

În 2019, MasterChef revine la PRO TV cu un sezon plin de dinamism şi neprevăzut.

Concurenţii îşi vor demonstra abilităţile culinare în bucătăria MasterChef, ghidaţi de cei trei juraţi. Pasiunea pentru gusturile rafinate a adus împreună trei personalități diferite, în cel mai bun show culinar de divertisment din lume! Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran, sunt cei trei jurați MasterChef!

Va fi un sezon de neuitat, condimentat cu talent, emoţii, tensiune, provocări şi foarte multă distracţie. Acceptă provocarea MasterChef, din această toamnă, numai la PRO TV.


loading...
Partenerii noștri