MASTERCHEF 27 OCTOMBRIE: Proba care le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor. La propriu

MASTERCHEF 27 OCTOMBRIE: Probele sunt din ce in ce mai elaborate, mai pline de suspans, iar concurentii din ce in ce mai aprigi in lupta pentru titlul de MasterChef.

27 oct. 2014, 15:28
MASTERCHEF 27 OCTOMBRIE: Proba care le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor. La propriu

MASTERCHEF 27 OCTOMBRIE: Editia de luni va debuta cu o proba pe cat de simpla si amuzanta, pe atat de dificila din punct de vedere fizic. Intrati in bucataria MasterChef, concurentii vor fi intampinati de o cutie misterioasa. Odata ridicata aceasta, un turn din cofraje cu oua este dezvaluit.

Concurentii vor fi provocati sa faca o spuma de albusuri, foarte bine inchegata astfel incat in momentul in care bolul este intors deasupra capului sa nu curga. Afla luni castigatorul probei de albusuri, de la ora 20:30, la PRO TV!

Urmatoarea proba se va juca in deplasare iar concurentii vor trebui sa gateasca doua meniuri diferite stabilite de cei trei chefi. Tensiunea si momentele pe muchie de cutit sunt ingredientele cheie ale acestei probe. Un rezultat surpriza al probei pe echipe, un concurent aflat in taramul No man’s land – putand fi utilizat de ambele echipe – sunt momentele inedite ale episodului de luni.

Editia se va incheia cu o proba contra-cronometru la finalul careia ne vom lua ramas bun de la inca un concurent MasterChef.

MASTERCHEF 27 OCTOMBRIE: Cine o îmblânzeşte pe Chef Paglieri

Inainte de a fi un bucatar de exceptie, Patrizia Paglieri, prima femeie jurat a unui show culinar din Romania, este in primul rand mama. Juratul MasterChef recunoaste ca are o relatie cu adevarat speciala cu Francesco, fiul ei de aproape 18 ani. In familia lor, pasiunea pentru bucatarie s-a transmis din generatie in generatie, iar astazi, acesta este cel care isi uimeste mama cu preparatele sale.

Patrizia recunoaste ca Francesco a invatat totul in materie de bucatarie de la bunica lui, de la care a furat treptat secretele. Specialitatea lui sunt sosurile, pe care le gateste cu indemanare si rapiditate si le imbunatateste pe zi ce trece cu idei proprii.

Relatia apropiata dintre cei doi s-a transformat intr-una de prietenie, iar secretele nu isi mai au locul intre ei. De-a lungul timpului, si-au petrecut majoritatea vacantelor impreuna, au calatorit si s-au sfatuit in materie de shopping. Este o relatie deosebita despre care Chef Patrizia Paglieri vorbeste cu sufletul: „Suntem prieteni inainte de toate. Cred ca asta e cel mai important lucru in dezvoltarea unei relatii frumoase copil-parinte. Sa iti poti intelege copilul, sa-l poti ajuta si empatiza cu ceea ce vrea sa faca si astfel sa ii poti da cele mai bune sfaturi. Asta e ceea ce conteaza.”