MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE Potrivit site-ului oficial al emisiunii, episodul de luni ii va pune pe concurenti in fata cutiei misterelor. O serie de ingrediente cu care majoritatea nu au mai gatit pun la incercare abilitatea de a crea combinatii inedite de arome si preparate. Un preparat va starni valuri de ras in bucatarie. Afla care este concurentul care a reusit sa creeze un preparat pe care chefii au refuzat sa-l guste, luni de la 20:30 la PRO TV.

Proba numarul doi va reprezenta o adevarata surpriza pentru concurentii MasterChef. Acestia sunt provocati sa gateasca avand la dispozitie peste 50 de ingrediente vii! O proba surprinzatoare care va starni cu siguranta simturile telespectatorilor.

MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE Editia de luni se va incheia cu o proba sub presiune. Unul dintre concurenti va parasi competitia. Afla cine continua lupta spre titlul de MasterChef, luni de la 20:30 la PRO TV. Urmareste MasterChef, competitia unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV şi pe Voyo.ro

MASTERCHEF 3 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE

MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 Cel mai vizionat show culinar, a revenit in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi. Iar juriul format din CHEFII Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (FOA) își va aduce din plin contribuția la cel mai exploziv show culinar.

MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  MASTERCHEF 2014: Cine sunt noii jurați de la MasterChef 2014: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean și Florin Scripca – JURIU MASTERCHEF 2014 Show-ul are din sezonul 2014 un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit trustul Pro pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  Patrizia Paglieri – JURIU MASTERCHEF 2014Patrizia Paglieri – JURIU MASTERCHEF 2014: Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romȃnia in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  Adrian Hadean  – juriu Masterchef 2014Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014: Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, “Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

MASTERCHEF 3 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO LIVE  Florin Scripca juriu Masterchef 2014Florin Scripca juriu Masterchef 2014: Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne “Pipers Farm”, si in Franta, la “Cantine du Faubourg” din Paris.