MASTERCHEF 8 DECEMBRIE: Cutia misterelor i-a pus la grea încercare. Cine va fi câştigator Masterchef?

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE: Au ramas doar 7 concurenti in lupta pentru marele titlu MasterChef. Batalia devine din ce in ce mai stransa, iar emotiile din ce in ce mai mari.

08 dec. 2014, 08:08
MASTERCHEF 8 DECEMBRIE: Cutia misterelor i-a pus la grea încercare. Cine va fi câştigator Masterchef?

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE: Editia de luni va debuta cu proba Cutia misterelor, care le pregateste celor ramasi in competitie cea mai mare surpriza de pana acum. Aceasta este cea mai spectaculoasa aparitie din istoria show-ului, care regrupeaza randurile si reaprinde lupta la titlu. Preparatele vor fi gustate de cativa invitati speciali care-i vor emotiona pe concurenti. Jurizarea va fi complet diferita fata de cea obisnuita. Invitatii vor da note preparatelor si astfel vor ajuta chefii sa decida invingatorul.

Cea de-a doua proba de luni va fi in stransa legatura cu prima. 6 dintre invitatii surpriza veniti in bucataria MasterChef, vor face echipa cu cate un concurent, pe care il vor ajuta sa gateasca si sa se salveze de la testul sub presiune care il va trimite pe unul dintre ei acasa.

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE: De data aceasta testul sub presiune se va desfasura sub forma unui joc pe trei nivele in care concurentii vor primi puncte in functie de performantele culinare. Cel care va primi cel mai bun punctaj va merge mai departe catre trofeul MasterChef si premiul de 50.000 de euro, iar cel cu punctajul mai slab va parasi competitia MasterChef.

Urmareste in fiecare saptamana MasterChef, competitia culinara in care doar cei mai talentati fac fata probelor de foc la care sunt supusi.