MASTERCHEF: „Blonda” de la Masterchef 2014, jignită rău de un concurent

MASTERCHEF s-a lăsat cu scandal. "Taci din gura!" a fost apostrofata Alexandra Shine de  către un coleg de la MasterChef. Şi chef Bontea s-a enervat când a văzut farfuria unui concurent. 

29 apr. 2014, 20:11

MASTERCHEF:Am trait inconjurata de oameni care ma respecta in primul rand si care ma iubesc, in al doilea rand, si nu am stiut cum sa raspund. Eu nu sunt om de conflict” a spus Alexandra Shine, care a preferat sa plece imediat ce si-a dat seama de tonul provocator al colegului sau.

Taci din gura!”, i-a raspuns dur judecatorul Gabriel Apostol, atunci cand Alexandra i-a sugerat – in calitate de sefa de echipa – sa taie ceapa mai marunt pentru ciorba. „Daca stie sa danseze, nu inseamna ca stie si sa gateasca„, a comentat el.

MASTERCHEF: Chef Bontea si-a iesit din minti cand a vazut un preparat. Concurentul a fost eliminat imediat de la MasterChef. Cea de-a saptea editie MasterChef s-a lasat cu doua eliminari. Primul care a plecat a fost Traian Gaman, iar al doilea – Adrian Cepoi, care a fost cel mai slab pregatit concurent de la testul sub presiune.

MASTERCHEF: La proba la care avea de preparat tort cu bezea, Adrian s-a prezentat cu un ananas umplut cu un fel de sos alb, lichid. Chef Bontea si-a iesit din minti cand a vazut rezultatul muncii sale de doua ore.

MASTERCHEF: Haos la schimbarea locurilor în bucătărie

MASTERCHEF de marţi seară le-a pus la grea încercare nervii concurenţilor. „Mi se pare incredibil – v-am spus chiar eu cu gura mea – tort de bezea, tort de bezea, tort de bezea! Ananas umplut este tort de bezea? Sunt eu nebun cumva?” a strigat juratul de la MasterChef, dezamagit si enervat ca un concurent a putut sa faca o asemenea greseala.

Pentru prima data in istoria MasterChef, concurentii au fost pusi de cei trei jurati sa faca schimb de locuri. Astfel, echipa rosie a trecut la bucataria echipei albastre, si invers.

„Varianta cu schimbatul nu mi-am imaginat-o nici in cel mai mare cosmar al meu”, a recunoscut o concurenta. „Am fost un pic bulversati si am gasit niste lucruri care nu au fost pe placul nostru”, a adaugat un coleg.

Perisoare fara orez, chiftelute cu sos marinat de scortisoara sau ciorba de salata fara gust – „zeama de sosete” – printre cele mai ciudate preparate de la proba de gatit in deplasare.