MASTERCHEF 2019. Nicolae Ciobanul din Vinţu de Jos, 10 pe linie la preselecţii. El a fost primul selectat din cei 180 de concurenţi

MASTERCHEF 2019. Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos, a primit 10 pe linie și a fost primul concurent selectat din cei 180 care au participat la preselecțiile celebrei emisiuni MasterChef. În luna iunie, el va participa la București, la etapa următoarea a concursului.

14 mai 2019, 10:16
MASTERCHEF 2019. Nicolae Ciobanul din Vinţu de Jos, 10 pe linie la preselecţii. El a fost primul selectat din cei 180 de concurenţi

MASTERCHEF 2019. PRO TV a dat startul preselecțiilor pentru un nou sezon MasterChef, scrie ziarulunirea.ro Prima etapă a preselecțiilor a avut loc duminică 12 mai, la Cluj-Napoca, unde au participat 180 de concurenți.

Citeşte şi Surpriza anului în showbiz, este însărcinată din nou. Anunţul oficial a fost făcut pe facebook

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos s-a înscris la preselecții, iar duminică a fost prezent la Cluj-Napoca unde a gătit o minunată tocăniță de berbecuț la ceaun, cu care i-a impresionat pe jurați. Cele 17 persoane care i-au jurizat pe concurenți nu au avut de ales și l-au notat cu… 10 pe linie!

În această etapă, la Cluj-Napoca au fost selectați 7 concurenți, Nicolae Ciobanul fiind primul dintre ei, care vor participa în luna iunie, la București, la etapa următoare a emisiunii.

Nicolae Ciobanul este pregătit să demonstreze unei țări întregi că are toate calitățile unui bucătar priceput și că poate concura pentru titlul de MasterChef.