MASTERCHEF: Proba care i-a pus în încurcătură pe concurenţi

MASTERCHEF: O nouă probă îi aduce pe concurenţi în faţa unei noi provocări, lansate de juraţi împreună cu invitatul lor, Vlad Mureşan, somelierul concurent în cel de-al doilea sezon "MasterChef".

17 dec. 2013, 08:58
MASTERCHEF: Proba care i-a pus în încurcătură pe concurenţi

MASTERCHEF: Marţi seară, la „MasterChef – Proba celebrităţii”, Don Baxter, Pacha Man şi Alex Dima îşi vor ascuţi nu doar talentul culinar, ci şi replicile tăioase, în timp ce vor trebui să cucerească voturile vedetelor invitate în această ediţie. Printre ele se numără şi Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Dana Rogoz.

Vedetele de la MASTERCHEF vor avea parte de încă o probă în aer liber, la care primesc misiunea de a găti pentru alte vedete, colegi de breaslă şi foşti participanţi în show-urile de la PRO TV, de la „MasterChef” la „Vocea României”.

Aşa se face că cei rămaşi în cursa îşi iau în primire bancurile de lucru instalate în aer liber, pe malul lacului din Buftea, şi vor încerca să pregătească meniuri atent alese, preparate gustoase şi sofisticate cu care să-şi răsfeţe oaspeţii şi să le câştige astfel voturile. Printre vedetele pentru care au de gătit marţea aceasta concurenţii de la „MasterChef – Proba celebrităţii” se număra Adela Popescu, Radu Vâlcan, Dana Rogoz sau trupa Mandinga.

MASTERCHEF: O nouă probă îi aduce pe concurenţi în faţa unei noi provocări, lansate de juraţi împreună cu invitatul lor, Vlad Mureşan, somelierul concurent în cel de-al doilea sezon „MasterChef”: vedetele trebuie să gătească preparate care să se asorteze perfect cu vinurile expuse în faţa lor.