MASTERCHEF s-a lăsat cu scandal: „Plângem? Suntem la grădiniţă? Taci!”

MASTERCHEF 28 OCTOMBRIE 2014. Chef Patrizia si-a iesit din fire cand a vazut ca un concurent izbucneste in lacrimi. Cine a parasit MasterChef.

28 oct. 2014, 15:09
MASTERCHEF s-a lăsat cu scandal: „Plângem? Suntem la grădiniţă? Taci!”

MASTERCHEF 28 OCTOMBRIE 2014. Dupa ce echipa rosie a pierdut cea de-a doua proba, in care concurentii au gatit pentru muncitoarele de la o fabrica de textile, chefii le-au permis membrilor echipei rosii sa desemneze patru concurenti care sa intre la testul sub presiune.

Rasty, liderul echipei, a decis sa-si asume esecul, iar lui i s-au alaturat Paul Siserman, Tudor si Tavi, care a fost ultimul clasat la prima proba din concurs.

Nemultumita de cei care au ajuns la testul sub presiune, chef Patrizia a decis sa le cheme si pe Patricia si Iuliana, care rasuflasera usurate crezand ca au scapat de pericolul eliminarii.

MASTERCHEF 28 OCTOMBRIE 2014. La proba eliminatorie, concurentii au avut de gatit piept de pui, dupa placul fiecarui chef: prajit, fript in crusta de pesmet si pui umplut cu mozarella si sunca de Parma. Cel mai greu de pregatit s-a dovedit pieptul de pui umplut, preferatul Patriziei. Jurata a aruncat la cos 5 dintre cele 6 farfurii pregatite si nu a acceptat nicio scuza din partea concurentilor.

„Plangem? Plangem? Suntem la gradinita? Ce te-am intrebat eu? Piept de pui.Tu ce ai facut? Rulada. Taci!”, a izbucnit Chef Patrizia Paglieri dupa ce Paul Siserman a incercat sa justifice greseala.

Iuliana Petrunjel a gafat la doua probe consecutive, iar chefii au decis sa o elimine, in timp ce Tavi lupta in continuare pentru marele trofeu.

MASTERCHEF 28 OCTOMBRIE 2014. Lupta in bucataria MasterChef a continuat ieri seara cu noi provocari. Emotii, presiune si determinare au fost elementele care nu au lipsit din aceasta editie. Probele elaborate, pline de suspans si concurentii din ce in ce mai aprigi in lupta pentru titlul de MasterChef au fost urmarite de peste 1,6 milioane de telespectatori pe intreg parcursul emisiunii, iar 2,3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai aprig show culinar in minutul de aur de la 20:57.
Editia de luni a inregistrat 11,2 puncte de rating si 24,8% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:28, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a inregistrat 7,3 puncte de rating si 16,2% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8,4 puncte de rating si 16,3% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 7.4 puncte de rating si 14,3% share, in timp ce emisiunea culinara difuzata pe acelasi interval orar de o alta televiziune a obtinut 5,4 puncte de rating si 10,4% share, ocupand a treia pozitie in clasament.

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8,9 puncte de rating si 17,4% share, in timp ce locul secund a obtinut 7,5 puncte de rating si 14,6% share. In acelasi interval orar, emisiunea culinara difuzata pe un post competitor a obtinut 4,5 puncte de rating si 8,9% share, situandu-se pe locul trei in clasament.

MASTERCHEF 28 OCTOMBRIE 2014. Editia a inceput cu o proba aparent simpla pentru unii concurenti si anume spuma de albus de ou, facuta cu telul. Chef FOA si Chef Adrian Hadean au facut o demonstratie inaintea probei, in timp ce Chef Patrizia Paglieri i-a cronometrat. Cei doi chefi au facut o spuma de oua perfecta in doar 60 de secunde. Primul concurent care a terminat cu succes proba a fost Rasty. Rand pe rand, concurentii au numarat plini de emotie pana la 10 cu bolul deasupra capului. Cel care a reusit sa termine pe ultimul loc aceasta proba a fost Tavi, dupa o lupta apriga impotriva Gretei.

Castigarea acestei probe i-a adus lui Rasty avantajul de a-si forma echipa pentru etapa urmatoare, in timp ce Tavi nu a avut voie sa gateasca, ci doar sa ajute ambele echipe la urmatoarea provocare in deplasare.

Proba numarul doi s-a desfasurat la o fabrica de textile, unde concurentii au gatit pentru mai mult de 200 de angajate. Cele doua echipe, cea rosie condusa de Rasty si cea albastra, condusa de doamna Elena, s-au luptat pentru a castiga voturile doamnelor invitate la masa. Unii concurenti au recurs la metode mai neobisnuite si au vrut sa impresioneze si prin forma fizica, nu doar prin gust. Cu toate ca echipa rosie parea a avea avantaj, Rasty avand privilegiul de a-si alege toti concurentii pe care ii considera cei mai buni, echipa albastra a iesit invingatoare, spre surprinderea tuturor.

MASTERCHEF 28 OCTOMBRIE 2014. Pierderea probei i-a dus la testul sub presiune pe Tavi, Rasty, Siserman si Tudor, carora la sugestia Chef Patrizia Paglieri li s-au alaturat Ioana si Patricia. Fiecare chef le-a prezentat concurentilor cum le place lor cel mai mult sa fie gatit pieptul de pui. Chef Adrian Hadean prefera pieptul de pui la tigaie, cu crusta crocanta si interior suculent, Chef FOA il prefera pe cel in crusta de pesmet, iar Chef Patrizia Paglieri piept de pui umplut cu sunca de Parma si mozzarella, cu sos de lamaie.

Concurentii au fost nevoiti sa gateasca toate cele trei preparate intr-un timp scurt, insa, la final cand au fost chemati cu farfuriile in fata, Chef Patrizia a constatat cu uimire ca doar un concurent a inteles ce trebuie sa gateasca la preparatul ei, restul pregatind o alta reteta ce a trimis farfuriile lor direct in cosul de gunoi. Cea care a parasit bucataria MasterChef dupa acest test a fost Iuliana.