S-au casatorit în mare secret pe o plajă din Costa Rica. Andreea Marin a spus „Da”

Finalistul primei ediții "MasterChef" este în culmea fericirii după ce Andreea Marin a zis „Da” atunci când Mehrzad i-a pus inelul pe deget. Și ca totul să fie special, a doua zi după cererea în căsătorie s-au și luat cu acte în regulă, la notar, în Costa Rica, la fix doi ani după ce s-au cunoscut. Dar coincidențele nu se opresc aici.

09 dec. 2015, 07:29

Povestea frumoasă de dragoste dintre Mehrzad și Andreea, începe ca urmare a unei căsătorii eșuate. În 2013, simpaticul iranian stabilit în România ajungea pentru prima dată în Costa Rica, la un bun prieten pe care îl cunoscuse în Ploiești și care este născut în aceeași zi, lună și an cu el. Unul – de dimineață, celalălt – seara. Prietenia s-a închegat în timp și, după ce amicul a emigrat, invitația de a-i vizita noua patrie a venit de la sine. La întoarcerea din exoticul stat al Americii Centrale, soția a lui Mehrzad de la acea vreme i-a spus că vrea să divorțeze. La ceva timp după acest moment, pe 4 decembrie 2013, bucătarul a cunoscut-o pe Andreea.

Proaspătul însurățel a povestit totul mai pe larg pentru ziarulring.ro: „Am vrut să fie altfel. Special. Am vorbit cu prietenul meu de acolo și mi-a spus că ne putem căsători pe loc. Am planificat totul în cel mai mic detaliu și pe 3, seara, pe plajă, am cerut-o în căsătorie. A zis da! Sunt superfericit. A doua zi am fost la notar. Se împlineau doi ani de când ne cunoscuserăm. Am dat declarații pe propria răspundere că nu suntem căsătoriți, respectiv că am divorțat, și gata. Acum, actul va ajunge la alte autorități de la ei, apoi prietenul meu o să-l trimită în țară și o să-l legalizăm și aici. La anul facem nuntă, undeva prin vară, sperăm. Va fi diferită, ne dorim ceva special. Nu o să avem sarmale, sau o să avem dacă ni le fac Johnny Șușală și Nico Lontras, cei doi chefi de top de la noi care reinterpretează bucătăria tradițională. Andreea și Anisa Maria (n.r. – fetița din prima căsătorie) se înțeleg și se iubesc foarte mult. Sunt fericit că am două prințese alături.”