Măşti de faţă cu miere, pentru vreme friguroasă

Mierea are proprietati hidratante, nutritive, calmante si vindecatoare pentru piele. Bacteriile nu pot trai in miere, din acest motiv mierea grabeste vindecarea ranilor lasate de acnee, reface structura pielii, ii confera stralucire, luminozitate si fermitate.

10 feb. 2017, 20:52
Măşti de faţă cu miere, pentru vreme friguroasă

Miere cu iaurt. Ca si mierea, iaurtul are nutrienti care iti va sterge semnele de oboseala de pe fata, iti va catifela pielea si o vor proteja de efectele frigului. Se amesteca o lingura de miere cu o lingura de iaurt, la care se adauga cateva picaturi de vitamina A. Se aplica pasta obtinuta pe fata pentru 30 de minute, dupa care se curata pielea cu apa calduta, scrie curademiere.ro.

Miere cu fulgi de ovaz si galbenus de ou. Galbenusul de ou este bogat in sulf, compus important in producerea colagenului, iar colagenul este un agent important in mentinerea frumusetii si tineretii pielii. Se amesteca o lingura de miere cu o lingura de fulgi de ovaz si un galbenus crud pana se obtine o pasta. Se aplica pe fata curata pentru 25-30 de minute dupa care se curata fata cu apa calduta.

Miere cu dovleac si lapte. Dovleacul este bogat in antioxidanti cu proprietatea de ne apara de actiunea negativa a radicalilor liberi. Are un rol important in apararea pielii de imbatranire prematura. Se amesteca trei lingurite de piure de dovleac crud cu doua lingurite de miere si o lingurita de lapte. Pasta obtinuta se aplica pe fata curata pentru 30 de minute dupa care se curata cu apa calduta.

Miere cu piersica si fulgi de ovaz. Piersicile sunt bogate in vitamina E, vitamina esentiala pentru o piele sanatoasa, frumoasa si catifelata. Se amesteca o lingurita de miere cu miezul unei piersici bine coapte si cu o lingurita de fulgi de ovaz. Pasta obtinuta se aplica pe fata pentru 15 minute dupa care se inlatura cu apa calduta.

Miere cu amidon si iaurt. Amidonul are proprietatea de a inchide porii si de a vindeca iritatiile pielii. Se amesteca o lingura de miere cu o lingura de amidon si cu doua linguride iaurt. Pasta obtinuta se aplica pe fata pentru 20 de minute dupa care se inlatura cu apa calduta.

Miere cu lapte si malai. Malaiul are proprietatea de a curata pielea uscata de celulele moarte; impreuna cu mierea si laptele lasa in urma o piele supla si catifelata. Se amesteca trei linguri de miere cu o cana de malai si o cana de lapte. Cu pasta obtinuta maseaza-te usor pe fata si pe corp dupa care o vei inlatura cu apa calda.

Citeşte şi Cum să faci în casă UNT DE MIERE