Măsură EXTREMĂ luată de SOŢIA lui MICHAEL SCHUMACHER

Corinna Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, a trecut la măsuri extreme împotriva paparazzilor care tulbură liniştea familiei sale. Ea a dat în judecată trei dintre publicaţiile tabloide din Germania care au prezentat drept adevăruri speculaţii privind starea de sănătate a fostului pilot din Formula 1.

13 iul. 2015, 15:02
Măsură EXTREMĂ luată de SOŢIA lui MICHAEL SCHUMACHER

Corinna Schumacher a depus plângeri împotriva publicaţiilor Bunte, Freizeit şi Freizeit Spass, iar Curtea de Apel din Munchen a acceptat demersul şi i-a sancţionat pe autorii articolelor respective, scrie ProSport. Curtea de Apel a decis că felul în care au fost prezentate informaţiile despre Michael Schumacher „i-au încălcat intimitatea, acesta fiind subiectul unor speculaţii şi a urmăririi pe ascuns a acestuia”.

Bunte a „dezvăluit” că acesta „îşi deschide uneori ochii” şi „simte din nou dragostea Corinei”, cuvinte pe care Curtea le-a considerat drept „o clară urmărire pe ascuns”.

Freizeit Revue a scris „Veşti minunate. Primele lui cuvinte sunt dădătoare de speranţă” şi că „aparent deja vorbeşte însă destul de fragmentat”.

Freizeit Spass a scris despre existenţa unei „terapii special create” pentru fostul campion.  De fapt, era vorba de un interviu cu un doctor care a vorbit despre posibilitatea recuperării pacienţilor ce ies din comă.

Curtea a decis că Michael Schumacher a fost prezentat drept o persoană lipsită de ajutor şi fără apărare, cu dizabilităţi fizice, ceea ce contravine dreptului său la imagine şi îi violează astfel intimitatea.