Măsură scandaloasă în România. Gheorghe Mușat le impune angajaţilor din firmă de avocatură să facă test PCR o dată la 3 zile, dacă nu vor să se vaccineze!

Situaţie scandaloasă la celebra firmă de avocatură "Muşat şi asociaţii". Gheorghe Muşat le impune angajaţilor firmei să facă teste PCR COVID, o dată la trei zile, din banii proprii, dacă aceştia refuză să se vaccineze antiCCOVID.

10 mart. 2021, 15:49
Măsură scandaloasă în România. Gheorghe Mușat le impune angajaţilor din firmă de avocatură să facă test PCR o dată la 3 zile, dacă nu vor să se vaccineze!

Măsură scandaloasă în România. În spaţiul public circulă deja e-mailul trimis de cunoscutul avocat Gheorghe Mușat către toți avocații din firmă, asociați și colaboratori, și către personalul non-legal.

Măsură scandaloasă în România. Gheorghe Mușat le impune angajaţilor din firmă de avocatură să facă test PCR o dată la 3 zile

”Dragi colegi,

Sunt înștiințat că cca. 20 de avocați din firmă nu s-au programat pentru vaccinare COVID-19 și nici nu au în vedere o programare în viitorul apropiat (deși noi, avocații, avem prioritate la vaccinare).

Înțelegem să vă respectăm opțiunea, însă doresc să vă informez că începând cu 15 aprilie a.c. toți avocații care nu s-au vaccinat vor fi obligați ca la venirea în firmă să prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil să adaug că aceste teste vor fi făcute pe cheltuiala fiecărui avocat în cauză.

Atrag atenția că această măsură va fi aplicabilă și personalului non-legal, începând cu 15 mai sau 1 iunie (în funcție de programările disponibile pentru vaccinare în etapa 3).

Cu urări de sănătate”, a transmis Gheorghe Mușan – managing partner in e-mail, potrivit CluJust.

Sursa Foto: CluJust
Sursa Foto: CluJust

Numărul pacienților confirmați cu COVID se apropie și astăzi de 5.000 de cazuri. Mai mult, a crescut numărul pacienților decedați și al celor aflați la Terapie Intensivă față de ziua precedentă.

Până astăzi, 10 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 840.116 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 770.854 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.564 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 21.156 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.190. Dintre acestea, 1.140 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.230.400 de teste RT-PCR și 381.002 teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 26.627 de teste RT-PCR (17.120 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.507 la cerere) și 10.423 de teste rapide antigenice.

Citeşte şi: Țara care va oferi gratis teste coronavirus pentru întreaga populație
 

 


loading...
Partenerii noștri