Măsură ŞOC luată de FRF. ANUNŢ OFICIAL: ţara în care echipa naţională a României nu va mai juca NICIODATĂ

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, vineri, propunerea privind poziția forului condus de Răzvan Burleanu în contextul parteneriatului cu Federația de Fotbal din Iran, în urma situației privind accesul femeilor pe stadion în această ţară.

04 oct. 2019, 12:27
Măsură ŞOC luată de FRF. ANUNŢ OFICIAL: ţara în care echipa naţională a României nu va mai juca NICIODATĂ

FRF menţionează că „promovează egalitatea de șanse și interzice orice formă de discriminare în fotbal, promovând și prețuind valorile fundamentale care fac din acest sport un fenomen global, menit să ofere spectacol și bucurie comunităților de pretutindeni”.

Cosmin Contra a anunţat LOTUL FINAL pentru meciurile cu Feroe şi Norvegia. O revenire de TOP şi o MARE SURPRIZĂ pe lista de 24

În acest context, având în vedere parteneriatul dintre FRF și Federația de Fotbal din Iran încheiat în 2017, FRF a decis ca „niciun lot reprezentativ al României de fotbal, fotbal feminin sau futsal, să nu dispute vreo partidă, indiferent de caracterul acesteia, pe teritoriul statului Iran, câtă vreme se menține discriminarea femeilor prin interzicerea accesului acestora pe stadioane”, se anunţă pe situl oficial al FRF.

„Dorința comună de promovare a fotbalului ca instrument de cooperare a fundamentat intenția acestui parteneriat și considerăm că accesul fiecăruia la spectacolul sportiv, indiferent de vârstă, sex, naționalitate sau orientare religioasă, trebuie să reprezinte permanent o condiție esențială pentru dezvoltarea fotbalului”, mai susţine FRF.


loading...
Partenerii noștri