MĂSURI EXTREME impuse de BANDELE CRIMINALE în favelele din Rio de Janeiro. „Cine iese va primi o corecţie şi va servi ca exemplu!”

Brazilia este şi ea lovită de coronavirus, iar situaşia a expodat în favelele din Rio de Janeiro. Din moment ce guvernul are probleme financiare, iar președintele Jair Bolsonaro nu este foarte implicat în lupta împotriva coronavirusului, bandele criminale din favele își iau propriile precauții împotriva răspândirii Covid-19.

25 mart. 2020, 10:45
MĂSURI EXTREME impuse de BANDELE CRIMINALE în favelele din Rio de Janeiro. „Cine iese va primi o corecţie şi va servi ca exemplu!”

Badele criminale din favele au luat situaşia pe cont propriu şi le impun oamenilor să rămână în case după ora 20:00. Mai mult, petrecerile de dans „baile funk” au fost anulate, iar unele piețe de droguri în aer liber au fost închise.

„Impunem o interdicție de a ieși afară, pentru că nimeni nu ia acest lucru în serios. Cine se află pe stradă învârtindu-se fără rost sau merge la plimbare va primi o corecție și va servi ca exemplu. Mai bine să stai acasă fără să faci nimic. Mesajul a fost dat”, s-a putut auzi zilele trecute în favelele din Rio de janeiro.

Descoperire ŞOC după autopsia pacienţilor decedaţi de CORONAVIRUS. Ce se întâmplă cu COVID-19 după MOARTE

Un mesaj trimis pe rețelele de socializare pentru comunitățile Rio das Pedras, Muzema și Tijuquinha, din Zona de Vest a Rio, sfătuiește ca populația să nu părăsească locuințele după ora 20:00.

„Atenție toți locuitorii din Rio das Pedras, Muzema și Tijuquinha! Interdicție de a ieși, începând de azi la 20:00. Cine va fi văzut pe stradă după această oră va învăța să îi respecte pe ceilalți”, este mesajul transmis comunităților din Rio de Janeiro.

Veste TERIBILĂ de la un celebru virusolog german. Toate predicţiile pentru 2020 sunt date peste cap

Brazilienii numesc noul coronavirus drept „boala bogaților”. COVID-19 a aterizat în țară odată cu brazilienii mai înstăriți care se întorceau din Europa, dar migrează rapid în comunități mai sărace, unde aglomerația, muncă neigienică și servicii publice slabe amenință să-i accelereze răspândirea.

În Rio de Janeiro, unde o cincime din populație trăiește în favele, s-a ajuns la 305 cazuri de coronavirus. Primarul Marcelo Crivella a declarat că oficialii vor pune săpun gratuit la intrările în favelele orașului și îi vor muta în hoteluri pe cei în vârstă cu probleme de sănătate.