Măsuri suplimentare pentru fluidizarea fluxurilor de pasageri la frontieră. ANUNŢUL Aeroportului Otopeni

Având în vedere numărul mare de pasageri care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni(AIHCB) în această perioadă, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a luat în cursul zilei de vineri, 19 august, o serie de măsuri operative pentru a sprijini activitatea Poliţiei de Frontieră AIHCB, care se confruntă cu o aglomerare a punctului de trecere a frontierei pe fluxul de ieşire din România, în orele de vârf ale traficului aerian.

19 aug. 2016, 17:08
Măsuri suplimentare pentru fluidizarea fluxurilor de pasageri la frontieră. ANUNŢUL Aeroportului Otopeni

Astfel, în colaborare cu instituţiile abilitate, conducerea CNAB a dispus reorganizarea şi repoziţionarea unor ghişee pentru controlul trecerii frontierei de stat, ceea ce a generat optimizarea nivelului de control pentru posturile actuale ale Poliţiei de Frontieră.

Totodată, pentru a sprijini activitatea Poliţiei de Frontieră, echipele CNAB au montat un ghişeu suplimentar pentru controlul frontierei de stat, creându-se două noi posturi pentru controlul trecerii frontierei, care au devenit deja operaţionale în cursul zilei de astăzi. De asemenea, CNAB va monta, în cursul lunii august, alte două ghişee, care vor genera patru posturi noi de control, informează compania într-un comunicat de presă. 

Conform sursei cmenţionate, tot astăzi, conducerea CNAB a dispus reconfigurarea întregii zone alocate Poliţiei de Frontieră, alocându-i suplimentar aproximativ 100 mp pentru reorganizarea fluxurilor de pasageri care accesează ghişeele de control al trecerii frontierei. Astfel, prin fluidizarea fluxurilor de pasageri, se va evita eventuala aglomeraţie care ar putea să apară în orele de vârf.

Conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii, companiile aeriene şi instituţiile abilitate ale statului că a luat toate măsurile necesare pentru securitatea pasagerilor şi pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeroportuare, la standarde înalte de calitate şi profesionalism.


loading...