Matei Ene, supraviețuitorul de la Ferma Dacilor, rupe tăcerea! Dezvăluiri cutremurătoare din noaptea în care și-a pierdut tatăl și frații

Tragedia de la Ferma Dacilor în urma căreia opt persoane și-au pierdut viața a lăsat în urmă multă durere, dar și întrebări la care acum oamenii legii încearcă să găsească răspunsuri. Matei Ene, unul dintre supraviețuitorii iadului care s-a dezlănțuit în a doua zi de Crăciun a rupt tăcerea și a făcut o serie de dezvăluiri din noaptea fatidică.

05 ian. 2024, 09:13
Matei Ene, supraviețuitorul de la Ferma Dacilor, rupe tăcerea! Dezvăluiri cutremurătoare din noaptea în care și-a pierdut tatăl și frații

Matei Ene, supraviețuitorul de la Ferma Dacilor, rupe tăcerea! În incendiul devastator care a mistuit Ferma Dacilor au murit pe lângă fiul lui Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii, mai mulți prieteni de-ai săi printre care și cunoscutul bodyguard Lucian Ene împreună cu doi dintre fiii săi.

Citește și Un angajat de la Ferma Dacilor aruncă bomba! Cine a declanșat incendiul în care au murit opt oameni. „Umblă pe aici, dar nu îl pot prinde”

Matei Ene, supraviețuitorul de la Ferma Dacilor, rupe tăcerea!

Matei în vârstă de 16 ani și mama sa sunt singurii supraviețuitori ai familiei Ene care au reușit să scape din iadul de la Tohani, însă nu le vine să creadă că au rămas singuri.

Adolescentul a rupt tăcerea și a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre ce s-a întâmplat în noaptea în care și-a pierdut tatăl și cei doi frați.

„La ora 4 și 50 de minute fratele meu a mers la toaletă și mi-a spus că a simțit miros de fum în cameră.(…) Fratele meu a deschis ușa, moment în care a intrat un fum puternic pe hol. Fratele meu a început să țipe foarte tare(…)

Nu puteam respira deloc, era fumul foarte dens. M-am lăsat jos pentru a putea respira puțin(…) În momentele următoare l-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință. I-am auzit pe Petru și Victor, care țipau de durere. I-am recunoscut deoarece erau voci de copii”, a declarat Matei, fiul lui Lucian Ene, mort și el în incediul de la ”Ferma Dacilor”, a declarat Matei Ene potrivit stirileprotv.ro. 

Matei Ene este de părere că incendiul a pornit de la mansardă, acolo unde exista un televizor care se supraîncălzea destul de des.

Mai mult, tânărul a afirmat că deși patronul pensiunii a urcat să îi salveze pe cei rămași între flăcări, nimeni nu a mai putut fi salvat din cauza fumului gros.

„Cornel Dinicu, prietenul meu, mi-a spus că a luat o mască de gaze ca să urce la etaj, însă nu a reușit să salveze pe cineva din cauza fumului. Am ajuns afară, nu puteam să respir, am văzut flăcări la acoperiș deasupra restaurantului(…) Consider că focul a plecat de la mansardă, respectiv din livingul unde era televizorul(…) Știam că televizorul se încingea destul de des”, a mai spus tânărul.

Familia Ene este singura care nu i-a înmormântat pe cei dragi, respectiv pe Lucian, Luca și Petru, morți în incendiul devastator de la pensiunea din Tohani.

Citește și Sora patronului de la Ferma Dacilor rupe tăcerea după tragedia care a îndoliat o țară întreagă: „Cât vreți să îl mai loviți? Voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate?”