Matei Stratan a înşelat-o pe Mădălina Ghenea. „Nu doar că m-ai înşelat, ci ne-ai….”

Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare un mesaj care duce cu gândul la faptul că Matei Stratan ar fi călcat strâmb în relație.

13 nov. 2017, 09:41
Matei Stratan a înşelat-o pe Mădălina Ghenea. „Nu doar că m-ai înşelat, ci ne-ai….”

Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un citat în care vorbește despre relațiile extraconjugale. Oare Matei Stratan a călcat strâmb în relația pe care o are cu Mădălina Ghenea sau se întâmplă altceva?

Citeşte şi Mădălina Ghenea, scrisoarea emoţionantă pentru fiica sa. „Sper să-ţi aminteşti mereu cine eşti, iar dacă uiţi…”

„Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul”, scrie în fotografia postată de Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina, şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi. La începutul lunii martie s-a aflat că vedeta e însărcinată, iar pe 2 aprilie 2017 a adus pe lume o fetiţă.