Maya Giotea, fetiţa cu vocea lui Whitney Houston care a impresionat la „Românii au talent” VIDEO

Maya Giotea, o fetiţă din Timișoara în vârstă de 13 ani, a captat atenția publicului și a juriului în cadrul emisiunii Românii au talent, demonstrând un talent muzical remarcabil.

29 mart. 2024, 21:28
Maya Giotea, fetiţa cu vocea lui Whitney Houston care a impresionat la „Românii au talent” VIDEO
Maya Giotea, fetiţa cu vocea lui Whitney Houston care a impresionat la "Românii au talent"

Maya Giotea, fetiţa cu vocea lui Whitney Houston care a impresionat la „Românii au talent”. Înainte de a-și începe interpretarea, Maya Giotea și-a prezentat pasiunea pentru muzică și emoțiile legate de momentul său pe scena de la „Românii au talent„. Alegând o melodie dificilă a lui Whitney Houston, „I Have Nothing”, ea și-a demonstrat curajul și determinarea de a-și urma pasiunea.

Juriul, impresionat de performanța ei, a făcut remarci lăudative. Andra a subliniat frumusețea vocii Mayei și curajul ei de a aborda o melodie atât de dificilă la o vârstă fragedă. „Eu îți mărturisesc că la 7 ani am cântat pentru prima oară versurile acestei melodii. Ăsta e motivul pentru care m-am emoționat atât de tare. E o melodie foarte grea și mă bucur că în sufletul tău țintești sus și asta înseamnă multă muncă”, a spus Andra.

Citeşte şi: Rareş Prisăcariu, puştiul-fenomen de la Românii au talent, şi-a schimbat viaţa radical. S-a mutat la Bucureşti şi vrea să devină actor sau politician

Andi Moisescu și Dragoș Bucur au încurajat-o să nu se teamă de greșeli, subliniind importanța învățării din ele și încurajând-o să-și urmeze pasiunea fără teamă. Într-o notă plină de umor, Dragoș Bucur a spus „Nu” la votul pentru Maya, deși a recunoscut ulterior că a fost doar o glumă menită să testeze reacția publicului.

„Am auzit exact ce ai auzit și tu, Andra. Vreau să-i confirm Mayei că greșelile sunt bune și că nu trebuie să ne temem să greșim. Educația pe care am primit-o eu spunea că nu e bine să te faci de rușine, să greșești. Doar așa poți face pași înainte, făcând greșeli”, a completat și Andi Moisescu. „La vârsta asta poți să greșești. Da, la vârsta asta ti se permite. O să crești și o să vină toți în  jurul tău să-ți zică să nu faci, să nu greșești. Asa e societatea, la școală, la serviciu: să nu riști. Să știi, la vârsta asta încearcă să riști cât  mai mult, fă ce-ți place să faci”, a spus și Dragoș Bucur.

În final, Maya Giotea a reușit să impresioneze pe toată lumea cu talentul și curajul ei, demonstrând că vârsta nu este un impediment atunci când urmezi pasiunea și că greșelile sunt parte naturală a procesului de învățare și creștere.