Maya Spear, fiica Miss Venezuela, a aflat de MOARTEA părinţilor ei. Reacţia sa îţi SFÂŞIE INIMA

Fiica în vârstă de 5 ani a Monicăi Spear Mootz, fostă Miss Venezuela în 2004 şi a lui Thomas Berry a aflat de la bunicii ei de moartea  părinţilor săi în atacul bandelor de tâlhari, din ziua de 6 decembrie, pe o şosea din Venezuela unde veniseră cu toţii să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în familia fostei regine a Frumuseţii. Reacţia micuţei la aflarea acestei veşti este impresionantă.

09 ian. 2014, 22:13

Maya Spear se află acum în grija bunicilor care au venit din SUA, unde se află majoritatea membrilor familiei Monicăi şi a unor veri de-ai ei din Venezuela. În ziua fatidică, fetiţa a fost împuşcată în picior de către tâlharii care i-au ucis părinţii la drumul mare, pentru a-i jefui, în timp ce ei aşteptau o maşină de intervenţie pentru că rămăseseră în pană pe autostrada Puerto Cabello – Valencia, în statul Carabobo, urmând să ajungă la Caracas. 

Micuţa a fost singura supravieţuitoare a tragicului atac, iar joi a ieşit din spital, unde i-a fost tratată rana de la picior, scrie Daily Mail. Ea nu a avut nevoie de vreo intervenţie chirurgicală. Bunicii au fost cei care i-au dat tragica veste despre moartea părinţilor ei. Ei au spus că fetiţa vrea să fie prezentă la înmormântarea lor, ce va avea loc vineri, la Caracas.

După funeralii, familiile celor doi soţi vor începe să discute despre cine va avea custodia micuţei Maya. La Caracas au venit deja rudele lui Thomas Berry. „Nu ştim încă dacă Maya va rîmâne la Caracas sau va pleca în Orlando, cu părinţii Monicăi” care locuiesc acolo, a spus Thomas Berry Sr, tatăl lui Thomas. „Vom discuta despre aceste lucruri după înmormântare. Deocamdată, Maya stă la verii ei. Cel mai important lucru acum este că Maya se află în siguranţă”, a adăugat el.

Thomas şi Monica erau despărţi de aproape un an, dar nu divorţaseră. Când au plecat amândoi în Venezuela, după Anul Nou, mulţi au interpretat acest lucru ca un semn de împăcare. „Se iubeau cu adevărat, iar fiica lor le-a sporit dragostea”, a spus tatăl Monicăi, Rafael Spear.

Născută în Venezuela, Monica avea cetăţenie americane şi, chiar dacă în ultimul timp a petrecut mai mulţi ani în Venezuela, unde era o vedetă de cinema, a stat şi a studiat mai mult timp în Florida.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi părinţi ai Mayei vor putea fi vizitate de public vineri, înaintea înmormântării ce va avea loc la Cimitirul Estic din Caracas.