Mazăre: Am să le fac procurorilor cadou un costum de scafandru să ne fugărească pe plajă

Primarul de Constanţa, Radu Mazăre, a apreciat ca ridicolă cererea DNA către Curtea de Conturi în care i se solicită să verifice cum a fost finanţat videclipul pentru imnul staţiunii Mamaia.

15 mai 2013, 19:23
Mazăre: Am să le fac procurorilor cadou un costum de scafandru să ne fugărească pe plajă

„La Curtea de Conturi ce desfăşoară acum controlul anual la primărie este o ţidulă de la DNA în care i se cere să verifice modul în care au fost plătiţi cântăreţii, maşiniştii, luminiştii (…) Nici nu mă gândeam acum două săptămâni când tremuram la 4 dimineaţa pe plajă că o să încep să dau explicaţii  pe un asemenea caz de mare corupţie, de 35.000 €”, a declarat Radu Mazăre, la România TV.

Mazăre nu a ratat prilejul de a ironiza demersul procurorilor de la DNA. „Mă gândesc să le fac cadou un costum de salvamar să ne fugărească pe plajă că vara trecută fugăreau fetele cu care am venit la vot (…) Trebuie o comisie de procurori care să stabilească dacă Loredana a falsat sau nu? Dacă Velea şi Cabron au cântat corect versurile?”, a spus edilul constănţean.

Radu Mazăre a afirmat că banii cu care a fost realizat videoclipul provin din taxa de promovare percepută de la hotelierii şi patronii de restaurante din Mamaia şi sunt gesionaţi de către asociaţia „Dobrogea Litoral”. „Sunt chiar caraghioşi, ridicoli (…) La gala Bute s-au cheltuit vreo 2 milioane € şi n-a fost nicio o problemă, dar anchetăm de urgenţă videoclipul lui Mazăre”, a spus primarul.

Acesta a negat şi acuzaţiile de plagiat ce au apărut referitoare la imnul staţiunii Mamaia, precizând că au fost plătite drepturi de autor în valoare de 8.000 de euro pentru compozitorul piesei.