Mazăre, apariţie spectaculoasă de Ziua Marinei VIDEO

Turiştii au avut parte de un show special de Ziua Marinei: parade militare, demonstraţii şi jocuri marinăreşti. Chiar dacă a bătut vîntul destul de tare, sute de oameni s-au strâns pentru a vedea spectacolul de pe faleză. Nelipsit de la astfel de evenimente primarul Radu Mazăre, a venit îmbrăcat în marinar şi însoţit de două tinere.

15 aug. 2013, 13:17
Mazăre, apariţie spectaculoasă de Ziua Marinei VIDEO

Mazăre s-a lăudat că este de meserie marinar. „Asta-i şcoala pe care am făcut-o 5 ani de zile. La Revoluţie eram cu AKM-urile în mână. Marinăriţele sunt în devenire. Eu ştiu ce înseamnă să fii marinar şi atunci le-am luat ca să-şi clătească şi marinarii ochii”, a spus primarul.

El s-a arătata nemulţumit de festivităţile prilejuite de Ziua Marinei. „Se vede că e recesiune. Le-am zis că trebuia mai dinamică, dar ei fac economie la combustibile. Activităţile din faţă nu le văd oamenii. Să mai ceară puţin sfaturi în ceea ce priveşte spectacolul”, a afirmat Mazăre.

De Ziua Marinei, s-a dovedit ceva mai conciliant, nu cu mult, faţă de preşedintele Băsescu. „Eu am un respect mare pentru marinari şi, lăsând la o parte felul în care a condus România, faptul că eşti marinar şi conduci vapoare, mai ales cum era înainte că nu erau atât de sofisticate, e o treabă bărbătească”, a apreciat primarul din Constanţa.