MAZILIREA lui Adrian Năstase: 10 ani de la „noaptea cuţitelor lungi”. Ce dezvăluiri face fostul premier

Fostul premier Adrian Năstase revine cu noi detalii despre celebra "noapte a cuţitelor lungi" de la Hotelul Confort, când a fost mazilit de colegii din partid. Năstase postează pe blogul personal discursul pe care l-a pregătit şi prezentat în şedinţa care a condus la înlăturarea sa de la vârful partidului. 

18 aug. 2015, 08:53
MAZILIREA lui Adrian Năstase: 10 ani de la „noaptea cuţitelor lungi”. Ce dezvăluiri face fostul premier

Într-o postare pe blog, intitulată „Lectiile de la Hotelul „Confort”, Adrian Năstase aminteşte de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, aceasta în contextul în care în PSD va avea loc, în toamnă, un Congres extraordinar.

„Au trecut aproape zece ani de la celebra reuniune PSD, de la Hotel Confort. Am recitit textul pe care mi l-am pregatit pentru acea intalnire de „infierare”. Imi pare rau sa constat ca, in mare masura, am avut dreptate cu ceea ce spuneam la acel moment. A inceput un „nou capitol”, dar… Ma amuza si acum faptul ca eu cerusem un vot de incredere iar Geoana a hotarat sa puna la vot „demisia” mea?! Cool. Este, oricum, prima data cand fac public acest text, cu adnotarile de atunci. Va fi, din nou, un moment important pentru partid, in toamna, cand va avea loc un congres extraordinar. Lectia nevoii de solidaritate va fi fost, oare, invatata, intre timp?”, a scris Năstase.

Discursul lui Adrian Năstase din noaptea de la Hotel Confort: