Mbappe cerşeşte un gol de la Liga Profesionistă. „Mi-l puteţi oferi mie, pentru a nu-i trece un autogol lui Hilton” VIDEO

Atacantul Kylian Mbappe cere ligii de fotbal profesionist (LFP) din Franţa să-i acorde al patrulea gol marcat de PSG în meciul de miercuri, cu Montpellier.

21 feb. 2019, 09:16
Mbappe cerşeşte un gol de la Liga Profesionistă. „Mi-l puteţi oferi mie, pentru a nu-i trece un autogol lui Hilton” VIDEO

În minutul 78, Mbappe a deviat un balon primit în careul mic al oaspeţilor, mingea a lovit piciorul fundaşului brazilian Hilton şi a intrat în poartă, iar scorul a devenit 4-1 pentru PSG. Această reuşită a fost considerată oficial un autogol.

Bună seara LFP (n.r – Liga profesionistă de Fotbal din Franţa), ce facem cu al patrulea gol? Mi-l puteţi oferi mie pentru a favoriza atacul… şi mai ales pentru a nu-i trece un autogol lui Hilton„, a fost mesajul francezului pentru LFP, postat pe Twitter.

Mbappe a marcat un gol, trecut pe foaia de arbitraj, în mintul 79, dar şi acela a fost după o minge deviată de un adversar. Cu această reuşită, Mbappe a ajuns la 20 de goluri în campionat, cele mai multe din acest sezon al Ligue 1.

PSG a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (2-1), formaţia Montpellier, într-un meci amânat din etapa a 17-a a campionatului francez de fotbal Ligue 1. Pentru gazde au marcat Kurzawa ’13, Di Maria ’45+1, Nkunku ’73, Hilton ’78 (a) şi Mbappe ’79, respectiv Mollet ’31. De la PSG au lipsit Cavani şi Neymar, accidentaţi. Această partidă ar fi trebuit să se dispute la 8 decembrie, dar a fost amânată din cauza protestelor „vestelor galbene”.

PSG a acumulat 65 de puncte, după 24 de jocuri şi conduce detaşat în clasament. Cu câte 25 de meciuri, Lille este pe locul 2, cu 50 de puncte, iar Olympique Lyon, pe locul 3, cu 46 de puncte. Montpellier este pe locul 6, cu 38 de puncte.