MECANICUL AUTO NERVOS. A fugărit un client cu cheia tubulară. Cu ce „greşise” bărbatul

Scene desprinse parcă din filme într-un service auto din Alba Iulia. Pentru că un client tura "prea tare" motorul maşinii cu care venise la reparat, un angajat al service-ului a devenit agresiv şi l-a fugărit, ameninţându-l că-l va lovi cu o cheie tubulară.

16 iul. 2015, 11:00
MECANICUL AUTO NERVOS. A fugărit un client cu cheia tubulară. Cu ce „greşise” bărbatul

Potrivit informațiilor primite de la lt.col. Cosmin Jurcoveț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, printr-un apel la 112, înregistrat miercuri, 15 iulie, în jurul orei 13.00, un bărbat a solicitat ajutor deoarece era ameninţat cu bătaia de un angajat al unui service auto din Alba Iulia, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi UNSAR: „Service-urile vor monopol pe evaluarea daunelor auto. ASSAI nu este reprezentativă naţional”

„Imediat, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l extrem de speriat şi agitat, la aproximativ 100 de metri de firma unde-şi lăsase maşina. În urma verificărilor a reieşit faptul că, în momentul în care a făcut recepţia lucrărilor executate la maşina proprietate personală în respectivul service auto, Alin D. (38 de ani), domiciliat în Tecuci, nu a fost mulţumit de calitatea acestora şi i-a reproşat acest lucru mecanicului auto. La rândul său, mecanicul, A.M. (39 de ani), din comuna Ighiu, nu a fost de acord cu modul în care clientul a verificat reparaţia maşinii şi pe acest fond a izbucnit un conflict spontan. Din spusele celor implicaţi se pare că, pe lângă violenţe verbale, ar fi existat îmbrânciri şi ameninţări cu bătaia prin folosirea unui corp contondent”, descrie situația conflictuală reprezentantul IJJ.

Conflictul s-a încheiat la sediul Jandarmeriei Alba unde au fost conduşi toţi cei implicaţi şi unde, în conformitate cu normele de procedură penală, a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi efectuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.