Meci teribil în Premier League. Portar dus la spital, autogol de cascadorii râsului VIDEO

Meciul West Ham United - Hull City, din etapa a 31-a a Premier League a avut de toate. Arbitrul nu a observat un henţ care i-a permis lui Mohamed Diame să scape cu portarul oaspeţilor, acesta din urmă l-a faultat şi a fost eliminat, dar s-a accidentat grav, la rinichi, în urma contactului, şi a fost dus la spital. În plus, West Ham a obţinut victoria graţie unui autogol extrem de amuzant.

27 mart. 2014, 11:44
Meci teribil în Premier League. Portar dus la spital, autogol de cascadorii râsului VIDEO

Portarul echipei engleze de fotbal Hull City, Allan McGregor, a fost internat miercuri seara din cauza unei lovituri la rinichi, încasată în meciul cu West Ham United (1-2), contând pentru etapa a 29-a a Premier League , a anunţat antrenorul său Steve Bruce.

Vezi şi SENZAŢIA zilei! Un portar CARAGHIOS a încasat un gol de la 60 de metri VIDEO

McGregor a fost eliminat în minutul 26 al meciului de miercuri, însă s-a accidentat după o intervenţie în faţa lui Mohamed Diame, mijlocaşul senegalez al lui West Ham, în urma căruia a rezultat un penalty care a dus la deschiderea scorului. Portarul a petrecut noaptea la spital şi va fi supus mai multor teste.

Vezi şi Moment de comedie MAXIMĂ, portarul a rămas INTERZIS. Autogol senzaţional, de la 40 de metri VIDEO

Al doilea gol al lui West Ham, care de altfel i-a adus victoria, a fost opera fundaşului James Chester, de la Hull City, care a marcat unul dintre cele mai spectaculoase autogoluri ale sezonului, în Premier League. După 31 de etape în Premier League, West Ham ocupă locul 11, iar Hull City se află pe 13.

Autogolul lui Chester