Meciul Steaua – Chelsea va fi arbitrat de un rus. Serghei Karasev vine a treia oară în România

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, va fi condus de o brigadă de arbitri din Rusia, avându-l la centru pe Serghei Karasev. Ultimul său meci în cupele europene a fost CFR Cluj - Braga (scor 3-1), din grupele Ligii Campionilor.

05 mart. 2013, 11:49
Meciul Steaua – Chelsea va fi arbitrat de un rus. Serghei Karasev vine a treia oară în România

Pentru a treia oară în acest sezon al cupelor europene arbitrul rus Serghei Karasev soseşte în România, el urmând să o arbitreze de această dată pe Steaua, în meciul cu Chelsea, contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Karasev este un arbitru în vârstă de 33 de ani, care are la activ 28 de meciuri internaţionale, în care a acordat 10 lovituri de la 11 metri şi acordă, în medie, un cartonaş roşu la patru partide.

Ultima sa partidă arbitrată în cupele europene s-a jucat la Cluj, în grupele Ligii Campionilor, pe 20 noeimbrie, când CFR a învins cu 3-1 pe Sporting Braga. De asemenea, pe 8 august 20012 el a arbitrat meciul FC Vaslui – Fenerbahce (scor 1-4), contând pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Karasev va fi ajutat de asistenţii Anton Averianov şi Nikolai Golubev, de asistenţii suplimentari Maksim Laiuşkin şi Aleksei Nikolaev, arbitru de rezervă fiind desemnat Dmitri Mosiakin.

Partida Steaua – Chelsea, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00. Meciul retur va avea loc la 14 martie, la Londra.