Medicamentul care te scapă de o mulţime de boli. Cum îl poţi comanda

Inflamația se află chiar la sursa majorității bolilor, inclusiv când e vorba de afecțiuni care pun viața în pericol, precum bolile de inimă, cele hepatice și cancerul. Din fericire, Boswellia din BOSWELLIA BIO LifeNRG are acțiuni antiinflamatoare impresionante. Boswellia s-a dovedit a fi eficient împotriva unui număr mare de afecțiuni inflamatorii, gastrită, colon iritabil, colită ulcerativă, balonări astm, artrită, Cancer și boala Crohn, crește activitatea sistemului imunitar, are efect antibacterian puternic.Cea mai sigură și totodată convenabilă BOSWELLIA BIO LifeNRG o gasiti doar pe Farmacie.BIO.

31 mai 2018, 10:28
Medicamentul care te scapă de o mulţime de boli. Cum îl poţi comanda

Dureri Articulare? Boli de Plămâni? Gastrită? Colon Iritabil?

Memorie Scăzută? Colesterol și Trigliceride Mari? Prostată Mărită?

Încearcă acum BOSWELLIA BIO LifeNRG!Cea mai eficientă Tămâie din România! 

ARTRITA ȘI DURERILE ARTICULARE

Boswellia care intră și în compoziția BOSWELLIA BIO LifeNRG a intrat în atenția specialiștilor pentru că are capacitatea de a reduce durerea, inflamația și dificultăţile de mobilitate în cazul persoanelor care suferă de artrită și de osteoartrită. Într-un studiu publicat în 2003, cercetătorii au demonstrat că Boswellia a putut să îmbunătățească în mod semnificativ o paletă largă de simptome ale artritei, inclusiv durerea de genunchi, spasmele și durerea în timpul mersului. A diminuat și nivelul enzimelor care degradează cartilagiile.

RESPIRAȚIE – ASTM

Boswellia acționează în problemele respiratorii și infecțiile sinusurilor, tușe și durerile în gât, poate ajută la tratarea astmului (poate avea un rol în reducerea leucotrienelor, compuși ce produc contracția mușchilor bronșici),în tratamentul alergiilor, ajută la eliminarea mucusului din plămâni și are efecte antiinflamatoare asupra sistemului respirator .

PROPRIETĂȚI ANTIVIRALE

Boswellia este folosită în medicina chineză tradițională pentru infecțiile virale precum gripă, răceală, gonoree și hepatită.

DIABET, COLESTEROL, TRIGLICERIDE

Cercetările recente sugerează că suplimentele cu Boswellia cum este Boswellia Bio LifeNRG pot fi eficiente pentru persoanele cu diabet de tip 2. Într-un studiu publicat în 2014, pacienților li s-au dat 350 mg de boswellia și o pastilă placebo, de două ori, în fiecare zi. După 12 săptămâni, participanții cărora li s-au dat suplimentele cu boswellia au observat îmbunătățiri semnificatice în ceea ce privește glicemia (pe nemâncate), nivelul insulinei, colesterolului și trigliceridelor.

CANCER

Boswellia acționează în cazul cancerului avansat la sân, leucemie, cancer pancreatic, cancer de prostată, cancer de colon și alte tipuri de tumori, se pare că ajută și în împiedicarea extinderii cancerului. 

Comandați acum BOSWELLIA BIO LifeNRG la tel 0735.390.878 sau pe site-ul nostru www.farmacie.bio și prindeți una din ofertele zilei!