Medic beat și drogat, atac cu maceta într-o cafenea pe care a incendiat-o în urma cu două luni VIDEO

Alerta in centrul capitalei. Un medic drogat si baut a fost prins in flagrant de politie in timp ce dadea un atac cu maceta intr-o cafenea pe care in urma cu doua luni a incendiat-o.

12 feb. 2024, 13:57
Medic beat și drogat, atac cu maceta într-o cafenea pe care a incendiat-o în urma cu două luni VIDEO

Un medic neurolog din Bucureşti, beat și drogat, este cercetat pentru că a intrat de două ori într-o cafenea şi a tăiat cu o macetă cablul de internet şi un senzor de iluminat, dar a şi dat foc într-o încăpere. El a fost surprins de camerele de supraveghere.

Bărbatul a încercat să fugă pe străduţele adiacente, fiind urmărit şi prins de poliţişti. Cel în cauză a fost somat, însă acesta a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat de către poliţişti.

Ancheta a aarătat că acelaşi bărbat, în 16 decembrie, prin forţarea uşii de acces, bărbatul a  pătruns în incinta aceleiaşi cafenele, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereţilor.

Inițial, medicul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar.

Citește și: Un patron cunoscut din Constanța a murit în Thailanda. Petru Irimia a căzut de la balcon

Un medic neurolog a încercat să spargă o cafenea de lux din Capitală înarmat cu o macetă

”La data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 1 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere.

În fapt, la data menționată, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secționat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum și cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului.

Citește și: Atac cibernetic la mai multe spitale din Bucureşti şi din ţară. Haos în camerele de gardă, serviciile medicale nu pot fi înregistrate

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au prins în flagrant, în dreptul ușii de acces a cafenelei, un bărbat, având asupra lui un obiect tăietor-înțepător, de aproximativ 55 cm.

Cel în cauză a fost somat, însă acesta a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat de către polițiști.

De asemenea, obiectul tăietor-înțepător pe care îl avea asupra lui, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Bănuitul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost condus la audieri, iar în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că acesta ar mai fi săvârșit o infracțiune, în dauna aceluiași local.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 22.00, prin forțarea ușii de acces, bărbatul ar fi pătruns în incinta cafenelei, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereților. De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care și obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere.