Unul dintre medicii reţinuţi, decorat de Traian Băsescu în urmă cu doi ani

Publicat: Miercuri, 10 Aprilie 2013 13:18 // Actualizat: Miercuri, 10 Aprilie 2013 13:35 // Sursa: RTV.net

Unul dintre medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", reţinuţi pentru luare de mită, a fost decorat acum doi ani de preşedintele Traian Băsescu, informează România TV. Şeful Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă, Florin Dumitru Cătălin Rusu, a fost recompensat pentru modul în care a acţionat la salvarea bebeluşilor din incendiul de la Maternitatea Giuleşti.

Florin Dumitru Cătălin Rusu, medicul anestezist de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" reţinut pentru luare de mită alături de un alt medic chirurg, a fost decorat în decembrie 2011 de către preşedintele Traian Băsescu pentru modalitatea exemplară în care a ajutat la salvarea bebeluşilor arşi la Maternitatea din Giuleşti.

Cei doi medici vor fi cercetaţi în libertate, cu interdicţia de a părăsi Capitala. Aceasta este decizia Tribunalului Bucureşti care poate fi însă atacată cu recurs la Curtea de Apel de procurori. Cei doi medici fuseseră reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 apr 12:34
...TV, înainte de a începe procesul, anestezistul Florin Rusu a fost la un pas să leşine. De remarcat că Florin Rusu a fost decorat în decembrie 2011 de către preşedintele Traian...
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H