Medic cu o alcoolemie de comă prins după o tamponare în Iaşi

Un medic de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Iaşi s-a urcat la volanul maşinii sale beat criţă şi a provocat o tamponare în Nicolina, marţi seara. Mai precis, medicul care lucrează în cadrul Secţiei de Pneumologie din cadrul spitalului din Copou, s-a urcat la volanul maşinii sale, Peugeot, iar când a ajuns în apropierea domiciliului, pe strada Bradului, a lovit un autoturism staţionat pe carosabil.

16 iul. 2015, 07:40
Medic cu o alcoolemie de comă prins după o tamponare în Iaşi

Faptul a avut loc în jurul orei 18.00, iar trecătorii au sunat imediat la 112, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de poliţie, scrie zdi.ro. Pus să sufle în etilotest, aparatul a indicat valoarea de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi a fost transportat la spital unde i s-au prelevat probe biologice de sânge pentru determinarea exactă a alcoolemiei.

Citeşte şi Un şofer care ar fi adormit la volan a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Iaşi, pe fondul consumului de alcool a intrat în coliziune cu un alt autoturism staţionat. În urma testării a reieşit o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.