Medic din prima linie, mesaj emoţionant: „Am fost sunat de către fetiţa mea, noaptea, plângând în hohote”

Imagini inedite cu medicii români aflaţi în prima linie, în contact direct cu pacienţii confirmaţi sau suspecţi de infectare cu coronavirus. Sunt pregătiţi pentru intervenţie şi manifestă empatie pentru fiecare caz în parte. În puţinele momente de răgaz, gândul îi poartă către familie, care îi aşteaptă cu emoţie acasă după fiecare tură.

27 mart. 2020, 15:28
Medic din prima linie, mesaj emoţionant: „Am fost sunat de către fetiţa mea, noaptea, plângând în hohote”

„Toţi ne gândim să ne protejăm cât mai bine, să ne executăm misiunile în condiţii foarte bune, să ne ducem în siguranţă acasă, pentru copii, pentru soţii, pentru bunici, pentru părinţi”, spune unul dintre oamenii din prima linie.

Un alt salvator mărturiseşte că a fost sunat de fetiţa lui care plângea în hohote şi îi spunea să aibă grijă de el. 

„Am fost sunat de către fetiţa mea la ora 1:00 noaptea, plângând în hohote. Spunea ‘tati, ai grijă de tine să nu vii bolnav acasă’. Cam acesta este impactul emoţional pentru familie şi pentru cei dragi nouă. Cel mai important lucru este ca societatea civilă să înţeleagă importanţa acestei activităţi şi importanţa şi pericolul acestui virus. Pe de altă parte, din punctul nostru de vedere, noi suntem pregătiţi să efectuăm misiunile şi să le executăm aşa cum trebuie atâta timp cât e necesar”, a transmis unul dintre oamenii aflaţi în luptă directă cu virusul. 

Citeşte şi O sută de medici de la spitalul din Suceava, RETESTAŢI pentru coronavirus. Nu li s-au completat fişele cum trebuie