Medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, a murit la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer

Soția unui medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, care a murit de o tulburare a sângelui la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19 este sigură că a fost declanșată de vaccin, în timp ce gigantul medicamentelor investighează prima moarte cu o legătură suspectă după injectie.

08 ian. 2021, 13:53
Medic „perfect sănătos” din Miami, în vârstă de 56 de ani, a murit la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer

Medic decedat la 16 zile după ce s-a vaccinat anti-Covid. Îndrăgitul obstetrician din Miami, Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, a murit în urma unei reacții la vaccinul Pfizer Covid-19, conform DailyMail.com.

Soția îndurerată a cunoscutului medic din Florida a povestit pentru DailyMail.com cum soțul ei „perfect sănătos” a murit din cauza unei tulburări misterioase a sângelui – la doar câteva zile după ce a primit vaccinul Pfizer Covid-19.

Heidi Neckelmann spune că obstetricianul Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani – „cel mai bun prieten” și partenerul său de 28 de ani – era activ, sănătos și nu avea condiții preexistente înainte de a primi vaccinul pe 18 decembrie.

Cu toate acestea, el a murit din cauza unui accident vascular cerebral duminică dimineață, după ce a dezvoltat brusc o boală autoimună rară care determină corpul să-și distrugă propriile trombocite, micile fragmente care ajută sângele să se coaguleze.

Heidi, în vârstă de 58 de ani, crede că revoluționarul vaccin Pfizer-BioNtech ar fi putut fi cumva declanșatorul.

„În mintea mea, moartea lui este legată 100% de vaccin. Nu există altă explicație”, a declarat ea pentru DailyMail.com, abia stăpânindu-și lacrimile.

Avea o sănătate foarte bună. Nu fuma, bea din când în când alcool, doar social. Facea sport, am avut caiace, era pescar de ape profunde.

„L-au testat pentru tot ce îți poți imagina după aceea, chiar și pentru cancer, și n-a avut absolut nimic în neregulă în el.”

Pfizer a declarat miercuri la DailyMail.com că erau la curent de moartea „extrem de neobișnuită” a doctorului Michael și că va investiga în continuare.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a avertizat: „Nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul.”

Dacă moartea sa este legată direct de vaccin, Dr. Michael ar fi primul caz cunoscut în lume al unei persoane care moare după ce a fost vaccinat. Un purtător de cuvânt al Pfizer a declarat pentru DailyMail.com că firma tine cont de moartea sa, dar nu crede că are vreo legătură cu vaccinul.

Medic decedat la 16 zile după vaccinarea anti-Covid

Gregory nu a suferit nicio reacție imediată la injecție, dar trei zile mai târziu făcea un duș și-a observat pete roșii sub piele pe picioare și pe mâini care indică sângerări.

Când s-a verificat în centrul medical Mount Sinai din Miami Beach, spitalul în care lucrează, și unde a primit vaccinul revoluționar, medicii au descoperit că suferă de o lipsă acută de trombocite.

Medicul decedat si familia sa

„Toate rezultatele sângelui au revenit normale, cu excepția trombocitelor care au revenit la zero”, a spus Heidi despre medic.

‘La început au crezut că trebuie să fie o greșeală. Așa că au făcut din nou testul și de data aceasta au renumărat manual care ar trebui să fie mai precis. De data aceasta a arătat doar o trombocită.

‘Se simțea 100% bine, era normal, energic, fericit. Dar medicii au spus că nu puteți merge acasă, este extrem de periculos, puteți suferi o hemoragie cerebrală și puteți muri.

În mod normal, medicii s-ar aștepta la o marjă cuprinsă între 150.000 și 450.000 de trombocite pe microlitru de sânge.

Funcția lor principală este de a ajuta la coaugularea sângelui și de a preveni sângerarea.

Heidi spune că medicii au încercat din răsputeri să inverseze ceea ce au diagnosticat ca o tulburare imună acută cunoscută sub numele de ITP – purpură trombocitopenică idiopatică.

La persoanele cu ITP, cunoscută și sub numele de trombocitopenie severă, sistemul imunitar confundă trombocitele cu obiectele străine și instruiește splina să le distrugă.

Poate fi acută sau cronică, cu o durată de șase luni sau mai mult, apare de una singură sau în combinație cu alte afecțiuni autoimune, anumite tipuri de cancer sau în timpul sarcinii.

Copiii pot lua ITP după o infecție virală, cum ar fi gripa sau oreionul, în timp ce la adulți, factorii declanșatori pot include HIV, hepatita sau H. pylori, un tip de bacterie care provoacă ulcere gastrice.

Totuși soția lui Grigory insistă că el nu avea niciuna dintre aceste boli.

O soluție la ITP este extirparea splinei, dar Heidi spune că nu a fost un candidat, deoarece sângele său nu se putea coagula, ceea ce face operația prea periculoasă.

Citeşte şi: Autorităţile se pregătesc să înceapă a doua etapă a vaccinării. Ce categorii vor fi imunizate