Medic transformat în pacient de un bolnav nervos. Doctorul a fost bătut cu pumnii în Camera de Gardă

Medicul de gardă de la Spitalul din Petroşani a fost bătut cu pumnii de un pacient nervos. Medicul, o femeie, are acum, la rândul său, nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

05 sept. 2016, 07:45
Medic transformat în pacient de un bolnav nervos. Doctorul a fost bătut cu pumnii în Camera de Gardă

Agresorul medicului a fost reținut de oamenii legii, iar de la spital a fost dus direct în sediul Poliției Petroșani. „Polițiștii au fost sesizați de o asistentă de la Spitalul de Urgență din Petroșani despre faptul că medicul de gardă a fost agresat fizic, la Unitatea de Primiri Urgențe, de către un pacient, care se afla, se pare, sub influența băuturilor alcoolice. Ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona feței. Aceasta a prezentat la Poliție un certificat medico-legal, din care reiese că necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații.

Autorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 55 de ani, din Petroșani. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu.

Deși individul a fost reținut de polițiști, procurorii au considerat că nu se impune închiderea sa după gratii, drept urmare, nu l-au mai dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. „Bărbatul a primit control judiciar pentru 30 de zile„, a declarat procurorul Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.