Medicii au fost martorii unui fenomen EXTREM de RAR: Bebeluşul născut în sacul AMNIOTIC FOTO

O echipă de doctori din Grecia a asistat la o naştere ciudată, fiind martorii unui fenomen extrem de rar. Astfel, o femeie a născut fără să i se rupă apa, bebeluşul ajungând pe lume în sacul amniotic care nu era spart. Mai mult, medicii au capturat moemtul inedit într-o fotografie uimitoare.

05 iun. 2013, 17:12

Un fenomen extrem de rar din lumea medicală a avut loc în Grecia, după ce ginecologii unui spital au fost martorii unei naşteri bizare, în care bebeluşul a ajuns pe lume cu tot cu sacul amniotic care nu s-a spart în timpul procedurii, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un bebeluş gigant a venit pe lume în China. Vezi cât a cântărit la naştere

Doctorul Aris Tsigris a postat fotografia pe Facebook, după ce a ajutat la naşterea unui copil printr-o operaţie de cezariană într-un spital din Atena. Deoarece se afla încă în sac, conform declaraţiilor doctorului, bebeluşul nu a realizat că s-a născut.

În primele stadii ale travaliului, sacul de ţesut în care s-a dezvoltat copilul se sparge, eliberând lichidul amniotic, moment cunoscut drept „ruperea apei„. Medicul spune că a fost lăsat cu gura căscată de momentul extrem de rar, adăugând că nu exista niciun risc pentru făt, deoarece încă primea mâncare prin placentă. Imediat ce sacul a fost spart, el a început să respire singur.

Citeşte şi Povestea gemenilor născuţi la doi ani diferenţă unul faţă de celălalt FOTO