Medicii au fost uimiţi că era încă în viaţă: Povestea tânărului de 24 de ani cu INIMA crescută în ABDOMEN FOTO

Un tânăr de 24 de ani din China a uimit medicii după ce a reuşit să supravieţuiască cu inima crescută în abdomen. Astfel, cu toate că bărbatul leşina foarte des, fiind nevoit ca în cea mai mare parte a timpului să stea întins pe spate, el a dus o viaţă aproape normală. După ce cazul său a fost făcut public, el a strâns banii necesari unei operaţii care îl va ajuta să fie un om normal, care să nu se teamă că orice lovitură în abdomen ar putea să îi fie fatală.

26 aug. 2013, 14:10

Huang Rongming, un bărbat din provincia Henan, China, a fost născut cu o complicaţie medicală ciudată, având inima crescută în abdomen. Inedit este faptul că doar cinci nou-născuţi dintr-un milion suferă de această boală, iar de cele mai multe ori ei mor la scurt timp după naştere, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Imagini incredibile: O femeie şi-a luat INIMA ÎN MÂINI şi a arătat-o lumii întregi

Chiar dacă tânărul nu a dus o viaţă normală, fiind nevoit să se protejeze împotriva oricărei lovituri în apropierea abdomenului, el a reuşit să supravieţuiască până la vârsta de 24 de ani. Cu toate acestea, în urma unui control medical, doctorii l-au anunţat că starea sa se înrăutăţeşte rapid şi are nevoie imediată de o operaţie. 

Dat fiind faptul că el lucrează într-o fabrică, iar părinţii lui sunt fermieri, bărbatul nu a reuşit să acopere cheltuielile unei eventuale operaţii. Din fericire, după ce cazul său a ajuns în atenţia presei, prin donaţii, Huang a strâns cei 200.000 de yuani în doar şase zile.

Citeşte şi Un medic din Mexic a scăpat pe şosea inima care urma să fie folosită într-un transplant FOTO

După o operaţie de 10 ore, tânărul a devenit în prezent o persoană normală. Astfel, el poate merge drept, fără frica de sufocare, iar inima se află la locul ei, protejată de cutia toracică.

Este un vis devenit realitate. O să am o viaţă normală ca fiecare alt om„, a declarat Huang, fericit că doctorii i-au salvat viaţa.