Medicii avertizează: Mircea Albulescu riscă mult dacă mai urcă pe scenă

Mircea Albulescu este unul dintre cei mai iubiti actori romani, din pacate insa, acesta va fi nevoit sa stea departe de scena teatrului, in caz contrar, viata lui fiind in pericol.

02 iun. 2015, 11:05
Medicii avertizează: Mircea Albulescu riscă mult dacă mai urcă pe scenă

Mircea Albulescu nu poate sta departe de scenă. În ultimul timp, a urcat tot mai rar pe scena, preferand ca dupa operatia la care a fost supus  sa se odihneasca. Medicii i-au recomandat sa aiba grija de sanatatea lui, pentru a nu ajunge din nou la cutit.

Mircea Albulescu, din nou pe scenă după operaţia pe cord deschis 

„Dupa operatia suferita la sfarsitul anului trecut, medicii i-au recomandat repaos total. Orice efort sau emotie traita ii pune viata in pericol. Problema este una serioasa.  In vara acestui an vrea sa urce din nou pe scena. Din cate stiu, nu are voie sa faca acest lucru. Trebuie sa fie foarte atent”, ne-a declarat o sursa din preajma actorului pentru Cancan

In 2014, in noaptea de 24 spre 25 noiembrie, Mircea Albulescu a fost la un pas sa se prabuseasca pe scena unui teatru din Timisoara. A dus la bun sfarsit piesa, iar mai apoi s-a urcat intr-un taxi si a mers la spital.