Medicii de familie au dat startul protestelor din sistemul medical. Laboratoarele de analize medicale, în război cu Casa de Asigurări

Publicat: Joi, 04 Ianuarie 2018 10:45 // Actualizat: Joi, 04 Ianuarie 2018 10:45 // Sursa: romaniatv.net

Laboratoarele de analize medicale mici şi mijlocii se pregătesc să se organizeze într-un patronat pentru a-şi putea apărea mai bine dreptruile în raport cu instituţiile statului.

O parte dintre medicii de familie protestează, pentru a doua zi, faţă de birocraţia din sistemul de sănătate, refuzând să acorde servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, astfel încât pacienţii nu vor mai primi trimiteri şi reţete compensate.

Medicii de familie au început protestele de miercuri, fiind nemulţumiţi de birocraţia din sistemul de sănătate, manifestându-se prin neacordarea de servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, astfel încât pacienţii nu mai primesc trimiteri şi reţete compensate.
Nu sunt singurele probleme din sistemul de sănătate.
 
Micile laboratoare de analize se pregătesc de lupte în justiţie cu Casa Naţională de Asigurări. "Pe acesta cale dorim sa va anuntam ca in data de 13 ianuarie ora 16: 00 va avea loc in Sibiu, Hotel Ibis , prima intalnire pentru a infiinta un PATRONAT sa ne reprezinte in contractul cu: CAS-ul, RENAR-UL, ANMCS, MINISTERUL SANATATII, DSP, FURNIZORII DE REACTIVI, CONTRACTE DE SERVICE  ETC. Cotizatia va fi minima, atat cat sa acopere plata unui avocat, deplasarea acestuia la Bucuresti pentru actiuni concrete (actiuni in instanta) si partea de contabilitate.Totul va fi transparent , nici un leu nu va fi cheltuit inutil", anunţă Tudor Pungan, patron Tudormed.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H