Medicii de la un spital din Buzău, BLOCAŢI când au văzut ce a putut să înghită o tânără de 26 de ani

O tânâră de 26 de ani din Bucureşti, cu probleme psihice, asistată în cadrul Căminului de la Aldeni, judeţul Buzău, a fost transportată joi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău după ce a înghiţit peste 20 de cuie şi şuruburi.

17 iul. 2014, 15:29
Medicii de la un spital din Buzău, BLOCAŢI când au văzut ce a putut să înghită o tânără de 26 de ani

Tânăra a mai înghiţit, în urmă cu un an, mai multe corpuri metalice. „Asistata suferă de schizofrenie şi acuza dureri abdominale acute. Ea s-a dovedit foarte veselă şi cooperantă şi ne-a mărturisit că a înghiţit mai multe cuie şi şuruburi”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SAJ Buzău, Rodica Corneci.

Potrivit sursei citate, anul trecut, tânăra a mai înghiţit corpuri metalice şi a fost operată la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală cu diagnosticul de „perforaţie esofagiană în urma înghiţirii voluntare de corpuri metalice”.

Luminiţa Turcu, asistent şef la UPU Buzău a precizat pentru AGERPRES că „tânăra a înghiţit peste 20 de cuie şi şuruburi şi a fost direcţionată mai întâi spre Spitalul de psihiatrie Săpoca pentru că, la momentul actual, nu se impune intervenţia chirurgicală, neexistând perforaţie, ci tratament psihiatric”.