Medicii legişti fac noi expertize asupra oaselor găsite în liziera pădurii de lângă Caracal

Publicat: Joi, 12 Septembrie 2019 12:30 // Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2019 12:30 // Sursa: romaniatv.net

Medicii legişti fac noi expertize asupra oaselor găsite în liziera pădurii de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că a aruncat părţi din cadavrul Luizei Melencu. Deocamdată, nu au reuşit să identifice ADN-ul. Acum, folosesc o altă tehnică mult mai complexă.

Gheorghe Dincă a mărturisit în cadrul anchetei că a mai ucis o tânără, pe Luiza Melencu (18 ani), dar deocadată nu există indicii că oasele găsite în lizierea pădurii de lângă Caracal i-ar aparține acesteia.

Din informaţiile furnizate până acum se ştie că expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală a aratat că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 sep 18:22
Răspunde | Votează email 0 email
Gheo
In sirul "coincidentelor" se inscrie si faptul ca familia Dinca si-a gasit locuri de munca tocmai la Bari, un mic rai al pedofililor. Un mic search poate arata multe stiri cu ce intampla in jurul stadionului san Nicola si pe via santa Caterina de cel putin 15 ani incoace. Politia italiana e cel putin la fel de corupta si/sau incompetenta ca si a noastra.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H