Medicii nu îi dădeau nicio şansă. Cum şi-a trezit o FEMEIE soţul dintr-o COMĂ PROFUNDĂ FOTO

Caz uimitor într-un spital din Marea Britanie, după ce un bărbat căruia medicii nu îi dădeau şanse de a ieşi din comă s-a trezit datorită nevestei sale.

05 aug. 2015, 10:11

O soţie a reuşit să-şi „trezească din morţi”, bărbatul, la propriu, prin puterea cicălelii ei. Will Osgerby a intrat în comă din cauza unei infecţii cauzate de o tăietură. El a ajuns la spital, conectat la aparate, iar doctorii i-au comunicat soţiei lui, Gill, că nu mai pot face nimic pentru el, potrivit Mirror.

Cu toate acestea, femeia nu a renunţat şi a stat la căpătâiul lui aproape o săptămâna, timp în care „l-a bătut la cap”. Astfel, i-a făcut scandal că o lasă singură, i-a atras atenţia că trebuie să fie puternic şi să trăiască, de dragul ei şi al copiilor. Mai mult, când Gill era prea obosită, îi ţinea locul mama ei, o femeie la fel de cicălitoare.

Citeşte şi Accident grav în Iaşi. O femeie se află în comă, după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Ceea ce nu ştiau nici doctorii şi nici cele două femei era că Will, deşi în comă, auzea fiecare cuvânt ce-i era adresat. Iar după şase zile, a ieşit din comă.

Mi-a făcut un ditamai scandalul, dar fără ea nu cred că aş mai fi fost aici. Soţia mea este foarte certăreaţă, nu vrei să ai o discuţie în contradictoriu cu ea„.

Bărbatul s-a întors acasă după două săptămâni de recuperare.