Medicii nu mai au ce-i face. Fetiţa lui Guţă şi a lui Beyonce, în pericol. „Îi scade imunitatea şi…”

Scandalul de acum aproape doua saptamani, atunci cand Narcisa a intrat peste ea in casa si i-a dat o mama de bataie, a afectat-o foarte mult pe Beyonce de Romania. Din cauza Narcisei, si fiica Madalinei are foarte mult de suferit la capitolul sanatate.

06 nov. 2014, 16:02

Narcisa a dat buzna in casa peste Beyonce de Romania si i-a aplicat acesteia o corectie zdravana, fapt care l-a socat inclusiv pe Nicolae Guta, scrie cancan.ro. Orbita de gelozie, femeia nu a mai tinut cont de repercusiunile pe care le poate avea fapta sa si a caftit-o bine pe Beyonce, in speranta ca manelistul isi va da seama cat de mult o iubeste.

Citeşte şi Nicolae Guţă, DECLARAŢII ŞOC despre Narcisa: „Nu e în toate facultăţile mintale. Asta o să-şi ia viaţa”

In cele din urma, Narcisa a ajuns la puscarie iar acum este cercetata sub control judiciar. In urma scandalului, Beyonce s-a ales cu cateva vanatai de toata frumusetea si o sperietura sora cu moartea, insa, de departe, fiica sa a avut cel mai mult de suferit, chiar daca nu pe moment. „Scandalul cu Narcisa i-a facut foarte mult rau lui Beyonce. A fost foarte suparata si stresata, motiv pentru care i s-a oprit lactatia. Beyonce nu o mai alapteaza pe Anais de cateva zile bune, efectiv nu mai are lapte. A fost nevoita sa-i dea lapte praf, chiar daca cu inima indoita. Imunitatea micutei va avea de suferit cu siguranta dar asta e situatia, nu are ce face”, a declarat o prietena apropiata de-a cantaretei.

Citeşte şi Momente cumplite pentru Nicolae Guţă şi Beyonce de România. Fiica lor este grav bolnavă

Nicolae Guta a revenit din Spania, acolo unde a avut de sustinut un spectacol. Imediat ce a pus piciorul pe pamant romanesc, manelistul s-a dus val vartej la Beyonce, caci se topea de dorul ei. Cei doi au iesit la o cina romantica la un fast food iar mai apoi s-au restras la casa tinerei, din Popesti Leordeni, impacandu-se.