Medicina românească este în doliu. Ludovic Imre a încetat din viață

Lumea medicală este în doliu. Ludovic Imre, specialist în obstetrică-ginecologie, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de familia regretatului doctor.

07 iul. 2021, 16:30
Medicina românească este în doliu. Ludovic Imre a încetat din viață

Medicina românească este în doliu. Decesul doctorului a fost făcut public de cei dragi prin intermediul unui anunț în care îl prezintă drept un om deosebit, profesionist, soț și tată excepțional.

Medicina românească este în doliu

Prietenii şi apropiaţii l-au descris pe medicul Ludovic Imre ca fiind un profesionist desăvârșit, un doctor apreciat de pacienții săi, care a purtat cu noblețe halatul alb de-a lungul întregii sale cariere. Pe de altă parte, a fost un soț, un tată și coleg altruist și dedicat celor dragi. „Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care – de fiecare dată – și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său”, se arată în anunțul prin care a fost semnalat decesul cunoscutului medic.

Doliu în lumea filmului. Un cineast cunoscut premiat cu Oscar a murit de COVID. Unul dintre filmele sale a făcut senzaţie în România!

Ludovic Imre a fost profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, susțin cei care s-au aflat în preajma sa. Medicul  nu a pregetat niciodată să-și ofere ajutorul tuturor celor din jurul său, care i l-au solicitat, a anunțat familia îndurerată după acestă pierdere. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Reformată din municipiul Zalău. Astfel, cei care doresc să-și ia rămas bun de la Ludovic Imre o pot face joi, 8 iulie, începând cu ora 13:00.