Medicinista devoratoare de milionari: „Am început de la un site online de întâlniri”

A dat iubirea pe viaţa luxoasă. O studentă la Medicină, în vârstă de 26 de ani, din Los Angeles, California, se declară devoratoare de bărbaţi în vârstă şi milionari care îi pot asigura un stil de viaţă luxos şi îi pot oferi cadouri costisitoare.

17 iun. 2015, 06:23
Medicinista devoratoare de milionari: „Am început de la un site online de întâlniri”

Alex Munoz recunoaşte fără nici o ruşine că şi-a părăsit logodnicul, pe nume Caesar, pe care, culmea, îl iubea chiar dacă nu era bogat, ca să iasă la întâlniri cu diverşi milionari, mult mai în vârstă decât ea, care îi pot satisface orice capriciu din punct de vedere financiar.

Câţiva dintre ei i-au oferit cadouri extravagante, precum un Bentley de 125.000 dolari, câţiva cai sau o casă de 182.000 de dolari, însă de departe cel mai interesant dar pe care l-a primit este o panteră neagră. Studenta spune că a început să iasă cu bărbaţi bogaţi din 2010, când avea 21 de ani, scrie libertatea.ro.

“Am auzit atunci de un site online prin care se aranjează întâlniri, accesat de milionari. Eram falită la acel moment şi am zis că nu pierd nimic dacă încerc. Întotdeauna mi-au plăcut bărbaţii mai în vârstă. Sunt atrasă de ei şi mă înţeleg bine cu ei. Sunt dependentă de ei” a mărturisit Alex.