Medicul care a îngrijit-o pe Mărioara, Ioanel Sinescu, o face de râs pe Oana Zăvoranu. Ce a spus despre ea

Medicul care a tratat-o pe Mărioara Zăvoranu s-a săturat de atacurile repetate ale Oanei. Ioanel Sinescu, şeful clinicii de Dializă şi Transplant Renal de la Spitatul Fundeni, spune că nu mai suportă să fie atacat de un om care a dorit moartea mamei sale. Totodată, Sinescu spune că Oana Zăvoranu nici măcar nu a trecut pe la spital să-şi vadă mama, cât timp a fost internată.

04 iun. 2015, 08:09

Medicul Ioanel Sinescu, cel care a avut-o în îngrijire pe Mărioara Zăvoranu până în ultima clipă, este dezamăgit de atacurile repetate ale Oanei, scrie wowbiz.ro. „Oana nu ştie despre ce este vorba şi în ce stadiu a venit mama ei la spital. Ştiţi că dacă doamna Zăvoranu ajungea cu 30 de minune mai târziu, murea la camera de gardă? Cum să comentezi spusele unui om care şi-a dorit moartea mamei, iar pe de altă parte se bate cu pumnul în piept şi spune că noi nu am fi îngrijit-o?! Ea nici nu a trecut pe la spital să o vadă, dar îşi dă cu părerea”, a spus medicul Ioanel Sinescu. 

Citeşte şi Oana Zăvoranu, primul videoclip INCENDIAR după moartea mamei sale. Imagini XXX

Iar declaraţiile şocante ale Oanei din acele zile îi dau dreptate medicului.

„Ea mă ruga să intru în pământ la ultima mea întâlnire cu ea, uite că viaţa a făcut să nu intru eu în pământ. Consider că s-a făcut dreptate, justiţia divină îşi spune cuvântul”, spunea Oana Zăvoranu cu privire la mama sa. 

Chiar după ce Mărioara Zăvoranu a murit, medicul a spus că vindecarea acesteia a fost îngreunată de Oana.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a decis ce face cu banii primiţi de la Mărioara Zăvoranu: Afacerile nu sunt uşoare pentru nimeni

„În condiţii de stres, imunitatea scade şi reacţiile pozitive ale organismului se micşorează, se limitează. Orice fel de formă de reacţie pozitivă pe care s-ar fi putut s-o aibă organismul, aceasta a fost mult micşorată, mult atenuată”, a declarat medicul Ioanel Sinescu.