EXCLUSIV Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am început eu tratamentul, familia a decis să-l ducă la spital şi a murit”

Medicul Flavia Groşan a mărturisit că a avut mii de pacienţi de la începutul pandemiei, dezvăluind că 99% dintre consultaţii au fost online. Doctorul a dezvăluit că a avut un pacient în vârstă de 80 de ani care a murit după ce familia a decis să-l ducă la spital.

22 mart. 2021, 21:23
EXCLUSIV Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am început eu tratamentul, familia a decis să-l ducă la spital şi a murit”

Medicul Flavia Groşan a povestit, luni seară, la România Tv cum au decurs discuţiile în Comisia de etică a Colegiului Medicilor Bihor.

Medicul Flavia Groşan: Am avut mii de pacienţi de la inceputul pandemiei

Citeşte şi Flavia Groşan, după audierea în Comisia de etică: „Nu vă fie frică, mergem înainte”. Dezvăluirile şefei Colegiului Medicilor

„A fost o discutie amiabila, eleganta intre colegi. Cu multi dintre ei ma cunoasteam de multi ani. Eu am inteles mesajul lor, sper că şi ei au inteles mesdajul meu. În fond in joc e viaţa bolnavilor, nu interesele mele sau ale lor.

Eu le-am explicat de ce se ajunge la terapie intensiva. Am identificat multe cauze. As vrea sa vorbesc despre ceea ce am facut eu.

La inceputul pandemiei eu le-am zis pacienţilor: la primele simptome ma sunati sa incepem tratamentul. Covid-ul coboara foarte repede la plămâni.

Am avut mii de pacienţi de la inceputul pandemiei. Eu nu fac statistici, eu nu am timp sa număr cazurile. Rolul meu este să vindec omul. Au fost consultatii online, 99% au fost online. Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am inceput eu tratamentul, familia a decis sa l duca la spital si a murit.”, a spus medicul la România Tv.

Citeşte şi Schema pentru tratamentul antiCOVID a doctoriței-minune. Flavia Groșan spune că rețeta costă DOAR 100 de lei: Am vindecat mii de oameni cu ea!

Medicul care a vindecat 1000 de bolnavi de COVID s-a temut că în urma declaraţiilor controversate pe care le-a făcut recent îi va fi retras dreptul de a profesa de către Colegiul Medicilor.

„”Frică mi-a fost că nu o să mai pot să fiu medic, deși știam că nu am făcut nimic rău. Am văzut valul împotriva mea. Am muncit un an de zile și m-am trezit anchetată de Colegiul Medicilor. Am fost extrem de emoționantă, am intrat în lacrimi în sediul Colegiului Medicilor. Nu îmi aduc aminte începutul.”, a spus Flavia Groșan.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor Bihor au anunţat că medicul pneumolog nu primeşte nicio sancţiune în urma declaraţiilor controversate făcute publice, inclusiv aceea că medicii din spitale omoară pacienţii.

„Comisia de etică şi deontologie nu poate să dea nicio sancţiune. Doamna doctor a fost foarte elegantă, a venit cu doamna avocat, deşi nu era nevoie, pentru că a fost o discuţie”, a spus Pantiş.

De asemenea, reprezentanţii Colegiului Medicilor Bihor a mai precizat nu s-a pus problema ridicării dreptului de liberă practică a doctoriţei Groşan şi a subliniat că la Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Bihor „nu a fost depusă nicio plângere de malpraxis”.

„Deocamdată nu avem niciun fel de plângere de malpraxis împotriva doamnei doctor Flavia Groşan. Suntem un mare organism profesional și deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită”, a mai spus ea.