Medicul Gabriel Diaconu, despre prezenţa lui Cîţu la deschiderea anului şcolar: Dacă funcționa proverbul țara arde și babele se piaptănă premierul s-ar fi ocupat de guvernare, nu de sedus adolescenți

Numărul cazurilor COVID-19 este într-o continuă creştere şi specialiştii avertizează că România va reveni la restricţii în această toamnă. Într-o postare pe Facebook, medicul Gabriel Diaconu critică dur prezenţa politicienilor la deschiderea anului şcolar. "Dacă funcționa proverbul țara arde și babele se piaptănă premierul s-ar fi ocupat de guvernare, nu de sedus adolescenți", spune medicul după participarea premierului la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti, unde a dansat pe muzica celor de la Voltaj.

14 sept. 2021, 11:54
Medicul Gabriel Diaconu, despre prezenţa lui Cîţu la deschiderea anului şcolar: Dacă funcționa proverbul țara arde și babele se piaptănă premierul s-ar fi ocupat de guvernare, nu de sedus adolescenți

Medicul Gabriel Diaconu critică acţiunile premeirului Flori Cîţu în condiţiile în care numărul cazurilor COVID-19 creşte de la o zi la alta în România.

„Văzut premier la deschiderea anului școlar. Punct. Observat că e mic la stat mare la sfat. Punct. Vopseaua aia de păr posibil că merge doar la Paște. Punct. Mișcările de dans pe ritmuri Voltaj sunt la fel de dezinvolte precum mersul stavridului prin mincioc. Punct. La dreapta lui, ministrul educației era ca în melodia aia: doua gâște/ fac găluște/ și găina gospodina.

Citeşte şi: Florin Cîţu a dansat cu elevii în prima zi de şcoală: „Am încredere că veţi face tot ce ţine de voi să rămânem în format fizic” VIDEO

Învățământul în România nu e ca în Lazăr. Punct.
Această baie nu e de mulțime. Punct.
Această baie este de Rușine. Punct.
Ne îndreptăm spre noua toamnă a restricțiilor sanitare. Ca la 20 de ani: fără griji și fără bani. Punct.
Dacă funcționa proverbul țara arde și babele se piaptănă premierul s-ar fi ocupat de guvernare, nu de sedus adolescenți. Ce mi-e el, ce mi-e primarul care cuvânta călare pe mese. Grețos”, a scris Gabriel Diaconu pe Facebook.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, primul atac la adresa lui Iohannis: „România Educată este doar un proiect de imagine”

Premierul Florin Cîţu a participat la ceremonia de deschidere a noului an şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti. La ceremonie, au laut parte şi cei de la Voltaj care au cântat mai multe melodii, iar premierul a dansat alături de adolescenţi.