Medicul Mihai Craiu aduce veşti bune în privinţa răspândirii COVID-19 la copii: Elevii trebuie să meargă la școală!

Mihai Craiu susţine că există veşti bune în ceea ce priveşte infecţia cu SARS-CoV-2 la copii. Medicul prezintă un studiu realizat la New York care demonstrează că un sindrom asociat COVID-19 poate fi tratat în cazul copiilor. În concluzie, medicul Mihai Craiu susţine că elevii trebuie să meargă la şcoală din septembrie.

13 aug. 2021, 14:46
Medicul Mihai Craiu aduce veşti bune în privinţa răspândirii COVID-19 la copii: Elevii trebuie să meargă la școală!

Medicul Mihai Craiu aduce veşti bune legat de infecția cu SARS-CoV-2 la copil. Medicul a analizat un articol care a urmărit evoluţia a 45 de copii internaţi la Spitalul Presbyterian din New York, depistaţi cu MIS-C (Sindromul Inflamator Multisistemic asociat maladiei COVID-19).

„Unul din motivele de îngrijorare majoră legate de evoluția maladiei COVID-19, la copil, în condițiile apariției variantei delta și a apropierii momentului începerii școlii, îl reprezintă MIS-C (Sindromul Inflamator Multisistemic asociat temporal maladiei COVID-19).
Acest articol recent din Pediatrics prezintă evoluția în timp a tuturor celor 45 de copii internați cu MIS-C la spitalul Presbyterian din New York. https://pediatrics.aappublications.org/content/148/2/e2021051155?sso=1&sso_redirect_count=1&no-redirect&nfstatus=200&nftoken=4b55b9b9-0c6b-432d-aa35-414c71015e5d&nfstatusdescription=SUCCESS%3a+Local+token+is+valid
Aceștia au fost urmăriți mai multe luni și doar unul singur a continuat să prezinte disfuncție ventriculară la mai mult de 4 luni de la debutul bolii.
Această evoluție favorabilă trebuie privită în contextul incertitudinilor de tratament de la acel moment și prin severitatea mare a pacienților incluși în studiu.
Acum știm cum poate fi tratat MIS-C la copil – https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2102968
Un nou studiu similar ar arăta probabil rezultate și mai bune”, a anunţat medicul, pe Facebook.

Pe lângă această analiză, medicul Mihai Craiu vine şi cu o concluzie: „Dracul nu este atât de negru Iar copiii trebuie să meargă la școală!”.

Medicul atrage atenţia că „trebuie doar să avem așteptări rezonabile, să ne protejăm corespunzător locului unde ne aflăm și situației epidemiologice din acel loc și să ascultăm specialiștii”.

De asemenea, specialistul avertizează că „”experți” în vândut basme vor continua să vă umple capul cu teorii ale conspirației și în viitor. Doar trebuie să trăiască si ei din ceva…”.


loading...
Partenerii noștri