Medicul Nicolae Gheorghe a murit în urma unui accident rutier

Medicul Gheorghe Nicolae, fostul şef al secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa a decedat în urma unui tragic accident rutier petrecut la Filiaşi.

07 sept. 2015, 11:29
Medicul Nicolae Gheorghe a murit în urma unui accident rutier

Medicul Nicolae Gheorghe, fost şef al Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a decedat în urma unui teribil accident rutier ce a avut loc la Filiaşi. Rudele acestuia au anunţat tragicul eveniment. În plus, menţionăm că medicul activa în cadrul unui spital privat şi făcea parte din comisia ATI a Colegiului medicilor Constanţa.

Lumea medicală constănţeană deplânge moartea medicului anestezist Nicolae Gheorghe. „A fost un om extraordinar şi un profesionist desăvârşit! Toate generaţiile de anestezişti din Constanţa au învăţat de la dânsul tot ce a fost mai important în această profesie. În ultimii 7 ani am colaborat în cadrul Medstar 2000 cu domnul doctor şi regretăm trecerea sa în nefiinţă. Se retrăsese în ultimele luni pentru a se bucura mai mult de familie, de nepoţele. Regretăm dispariţia sa şi transmitem condoleanţe familiei”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Dorel Buriu, manager al unităţii sanitare private.

Şi colegii din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa sunt şocaţi de moartea fulgerătoare a doctorului. „Suntem şocaţi de dispariţia fulgerătoare a doctorului Nicolae pentru că a fost un om deosebit, un medic excepţional, un coleg şi un profesor de la care generaţii întregi de medici au învăţat anestezie. Regretăm moartea domniei sale şi transmitem condoleanţe familiei îndoliate”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Cătălin Grasa, director de cercetare medicală al Spitalului Judeţean Constanţa.