Medicul Radu Zamfir a mers la mall cu o Ambulanţă

Medicul Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a fost surprins la un mall din Capitală cu maşina ambulanţei.

02 iun. 2014, 07:26

Medicul a dat sambata dupa-amiaza o fuga pana la un mall din nordul Capitalei pentru a-si ridica hainele de la curatatorie. Doctorul a profitat de iesirea la mall si s-a oprit si la un magazin cu accesorii pentru telefoane.

Dupa ce a terminat treaba el s-a indreptat spre parcare, iar odata ajuns la masina, un Fiat pe care scria cu rosu „Ambulanta”, doctorul si-a asezat frumos hainele si a plecat, cel mai probabil spre casa, potrivit cancan.ro.

Contactat telefonic, medicul Zamfir a spus ca deplasarea sa la mall are legatura cu un proiect in care este implicat, care are legatura cu o aplicatie care urmeaza sa se lanseze in curand.

„Este ceva legat de proiectul in care sunt inclus. Are legatura cu proiectul pe care il sustin, o sa se lanseze o aplicatie pirn care o sa se poarta alerta voluntarii, e vorba de primul ajutor”, a declarat medicul erou Radu Zamfir.