Medicul Radu Zamfir, eroul din Apuseni, a devenit din nou tată

Medicul Radu Zamfir, cel cunoscut ca fiind eroul din Apuseni, a devenit tată pentru a doua oară. În urmă cu trei săptămâni, soția sa a adus pe lume o fetiță. Cei doi mai au o fată, de nouă ani.

06 iul. 2016, 06:32
Medicul Radu Zamfir, eroul din Apuseni, a devenit din nou tată

Medicul-erou din Apuseni, Radu Zamfir, a devenit tată pentru a doua oară. Soţia sa a născut o fetiţă pe care o vor boteza Sonia Elena.

E adevărat, soţia mea, Diana, a născut acum trei săptămâni o minunăţie de fată şi toată familia este fericită. Acum pot să spun că mă simt cu adevărat împlinit. Soţia mea a dorit foarte mult să nască natural şi chiar s-a pregătit pentru această procedură medicală în perioada sarcinii. Diana a considerat că ar fi mai sănătos aşa, că organismul se reface mult mai uşor şi ar fi fost foarte bine şi pentru copil. Din păcate, contracţiile au apucat-o mai devreme cu o săptămână înainte de 24 iulie, data la care preconizase să ajungă la spital şi, astfel, au fost luate alte decizii de moment. Deşi ajunsese la termen, doctorii de la Spitalul Malaxa au decis că ar fi indicat să recurgă la cezariană, pentru a fi în siguranţă atât ea, cât şi bebeluşul. Totul a decurs foarte bine. Diana a născut o fetiţă sănătoasă, de 3,300 kg, pe care o vom boteza Sonia Elena. Acum, ambele se simt foarte bine şi nu există nici cea mai mică problemă din punct de vedere medical„, a declarat medicul Radu Zamfir, pentru stirilekanald.ro.

Citeşte şi Medicul Radu Zamfir, naş pentru fiica unuia dintre salvatorii din Apuseni